Ford Fiesta Van

Sportvan

Hinta: 5 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty26.6.2023

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2010

Mittarilukema

223 000 km

Moottoritilavuus

1.6 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

SVY-965

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Vastaleimattu (26.6)työmatkakulkine kaupan. Softattu, menee pienellä. Laitettu vuoden sisään vesipumppu, öljypumppu, jarruja niveliä jnejne. Jakopää tehty 170tkm abouttiarallaa. Öljynvaihdot itselläni noin 10tkm välein. Syksyllä vaihdoin myös laatikkoöljyt. Talven kovilla pakkasilla uusittu hehkut densoihin. Sekä uusi akku. Samalla reissulla tarkastettiin egr ja laitettiin tulppa. Viimetalvena asenneltu 4.3kw eberi kaukosäädöllä niin jaksaa pikkudisukka lämmetä. (Käytettynä ostettu ja avattu jolloin vaihdeltu tiivisteet ja tehty huolto. Samalla kävi ohjainlaite kirurgilla) Dotzin vanteet suht uusilla nexeneillä ja H&R -50mm jousisetti teki ajettavuudelle pelkkää plussaa. Laitettu maxtonin lippa taakse Ollut itsellä pelkässä työmatka ajossa johon soveltuu pirun hyvin. Eipä kyllä ole proppu palanut pidemmilläkään siivuilla. Ovipahveja vaimenneltu ja takakontin kupeet. Samassa rytäkässä ford oem pahvikartiot saivat väistyä rainbowin sarjan tieltä. Soi mitä tarvitseekin. On tässä miinuksiakin. Edellisen omistajan toimesta konepellissä on vekki. Naputtelin suoremmaksi ja teippasin. Ei itsellä niin pahasti ole silmiin pistänyt että alkaisi konepeltiä uusimaan. Ja perus 13vuotta vanhalle autolle tyypillisiä kosmeettisia vekkejä. Suomentienhoito tekee ehjillekkin autoihin ihmeitä. Koiranluut kalkattaa nimismiehen kiharassa Pohjassa suhteellisen ehjä massa eli joskus on ruostesuojattu.


Tekniset tiedot

Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1600 cm³
Teho
100 kW / 134 hv
Vääntö
280 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9 s
Huippunopeus
200 km/h
Omamassa
1165 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
2
Ovien lukumäärä
3

Lisävarusteet (15)

Webasto/Eber, Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Urheiluistuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Airbag, Bluetooth, Kahdet renkaat, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Teemu Korppinen

Käyttäjänä

Helmikuu 2016

Sijainti

Mikkeli

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin