Ford Focus

1.0 EcoBoost Manual, 125hp, 2016 Black edition

Hinta: 9 800 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty5.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2016

Mittarilukema

151 302 km

Moottoritilavuus

1.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

LNC-957

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Ford focus black edition. Auto on siisti kuntoinen ja kohtuullisilla kilometreillä. -Kesärenkaat 18" aluvanteet hyvillä kesärenkailla -Talvirenkaat 16" aluvanteet kohtuukuntoisilla nastarenkailla, 2parempaa ja 2 vähän nastoja irtoillut. -Autoon on olemassa uudet mutta jo vanhahkot kesäkumit ilmanvanteita. -Autoon on 2x jalkatilamatot -Defa säteilylämmitin sisätilan lämmittimellä -Lämmitettävä tuulilasi ja etupenkit -parkkitutkat edessä ja takana -tehdastummenteiset takalasit -vakionopeudensäädin -olen vaihtanut K&N vapaavirtaus suodattimen autoon mutta alkuperäinenkin tulee mukaan -led lisävalo -maalipinta on hyvä, ei ruostetta ja naarmujakaan ei pahemmin ole Jokaisessa autossa on jotain huonoa. tässä autossa on valitettavasti halogen ajovalot mutta autoon on asennettu led lisävalo Auto on huollettu aina ajallaan merkki liikkeessä ja käytetty aina oikeaa öljyä. Viimmeisin huolto tehty 750km sitten ford merkkihuollossa jossa vaihdettiin öljyt ja raitisilmansuodatin. Auto ollut mulla 2021 vuodesta ja oon ajanut sillä itte 35tkm, ainoat viat mitä ollut mun aikana on lambda anturi ja äänimerkki jotka oon vaihtanut. Autoon voi tarjota vaihdossa käytännössä mitä vaan. Whatsapp viestillä tavoittaa parhaiten mutta soittaakkin saa.


Tekniset tiedot

Katsastettu
02.2023
Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
998 cm³
Teho
92 kW / 123 hv
Vääntö
200 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
11 s
Huippunopeus
193 km/h
Vetomassa jarruin
1200 kg
Vetomassa jarruitta
640 kg
Väri
Musta
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (40)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Start/stop -moottori, Lähtöavustin, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Urheilualusta, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, USB A-liitin, Bluetooth, Kosketusnäyttö, Ajotietokone, GPS navigaattori, Ääniohjaus, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

4.7 l/100km / CO2-päästöt 108 g/km

Ilmoittajan tiedot

niko_a_syvajarvi

Käyttäjänä

Marraskuu 2022

Sijainti

Kauhava

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi ja kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin