Ford Mondeo

Hinta: 350 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty17.11.2023

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2002

Mittarilukema

400 000 km

Moottoritilavuus

1.8 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Jäi kuolinpesästä ja otin nimiin 2021,kats. vaatisi vielä päästömittauksen,etujouset mennyt seisonnassa poikki,rengas vuotaa,huonot kitkat alla egr-venttiili ja maski viety,lambda ehkä hyvä uusia,öljy pääsee kahden tulpan juureen, savu vaikuttaa päästöihin. ETUsivuHELMAn alku vaatii hits.paikan ja just irtosi tankin suojapelti,jäi vielä kii.(& Akku, että voi siirtää.Vaihto käy ducato/86/ 2.5d: osiin,isuzun bellett deluxe osiin, xsara Picasso 04 projektiin,jos pinta kolhuinen ,t.sin. itellä).Myös osina voin myydä,penkit huippusiistit,cd toimii,syyläri Ok jne.Kat uusittu 2017 ym.huoltokirjassa 2016 uusittu mm.jarruosia.kytkinpaketti ja laturi puolimatkassa myös uusittu. takap.laakerit ja Fordin öljyjä laitettu. Käy hyvin,lämppäri pelaa ja kytkinkin,kai tästä käyttöön joku pystyy vielä säätää.


Tekniset tiedot

Katsastettu
11.2019
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1800 cm³
Väri
Valkoinen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (12)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Lämmitetyt istuimet, Sähköikkunat, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, CD-soitin, Radio, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Jukka

Käyttäjänä

Lokakuu 2013

Sijainti

Rauma

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin