Ford Mondeo

1.5 EcoBoost SelectShift, 160hp, 2015

Hinta: 12 400 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty26.2.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2015

Mittarilukema

275 300 km

Moottoritilavuus

1.5 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

BSM-916

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Myyntiin luotettava ja hyvin palvellut mondeo. Auto on todella siisti ja hyvässä kunnossa. Autosta löytyy mm. 4x sähköikkunat, vakionopeuden säädin, lämmitettävä tuulilasi, penkin lämmittimet, lämmitettävä ohjauspyörä, ilmastointi, peruutustutkat, lämmitettävät ja kääntyvät peilit, hieno punainen erikoismetallihohto maali(ruby red metallic), vetokoukku. Autoon on kahdet avaimet. Kesä ja talvi renkaat mondeon alkuperäisillä 17" alumiini vanteilla, talvi renkaat hyvät(hyvin pintaa ja nastat tallella), kesä renkailla ajaa vielä yhden tai kaksi kesää. Auto toiminut käyttiksenä minulla aina kuin kello, ikinä ei ole jättänyt tien päälle eikä ole ollut mitään ongelmia. Huollettu ja vahattu autoa on säännöllisesti. Seuraava katsastus autossa on 14.3.2025. Lisävalo paneeli ja ensimmäisen kuvan vanteet eivät suoraan kuulu kauppaan mukaan mutta ne on ostettavissa erikseen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä jos kiinnostus heräsi tai jokin jäi kaivertamaan mieltäsi. Vaihdokkejakin saa ehdottaa. Myös rahoitus onnistuu.


Tekniset tiedot

Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1499 cm³
Teho
118 kW / 158 hv
Vääntö
240 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9.1 s
Huippunopeus
214 km/h
Vetomassa jarruin
1450 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Punainen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (46)

Ilmastointi, Ohjauspyörävaihteisto, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Start/stop -moottori, Lähtöavustin, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Avaimeton lukitus, Avaimeton käynnistys, Sähköikkunat, Metalliväri, Kevytmetallivanteet, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Liikennevalotunnistus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Paikallaanpitoavustin, Mäkilähtöavustin, Airbag, Törmäyksenesto, Varashälytin, Ajokaista-avustin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajoavustin, Ajonestolaite, Bluetooth, Ajotietokone, Ääniohjaus, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

5.8 l/100km

Ilmoittajan tiedot

Jani

Käyttäjänä

Toukokuu 2021

Sijainti

Kokemäki

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi ja kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin