Ford Mondeo

1.6 EcoBoost Manual, 160hp, 2011

Hinta: 6 200 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty1.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2011

Mittarilukema

215 000 km

Moottoritilavuus

1.6 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

GJH-361

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tästä pieni kulutuksellinen järkevä auto työmatkailuun tai lapsiperheen arkeen. Siisti sisältä kuin ulkoakin. Kaikki toimii ja katsastettu hiljattain. Alla jo kesärenkaat. Autoon lisätty LED valopalkki, valoa riittää hyvin nyt myös syksyn pimeyteen. Lohkon ja sisätilan lämmittimet. Ja jos joskus tulee kiireempi lähtö, niin tuulilasista löytyy myös sähkölämmitys, niin eipä tarvitse silloinkaan skrapailla. Radio on päivitetty nykyaikaiseen kosketusnäytölliseen Android soittimeen, joka toimii myös peruutuskameran näyttönä. Molemmat rengassarjat alumiinivanteilla, pintaa molemmissa hyvin jäljellä. Talvirenkaina kitkat. 2023 uusittu jakopää + vesipumppu, moniurahihna, suodattimet + moottoriöljyt, sytytystulpat. Isäni auto. Ei vaihtoa eikä tiukkahinta kyselyitä kiitos.


Tekniset tiedot

Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1596 cm³
Teho
118 kW / 158 hv
Vääntö
240 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9.3 s
Huippunopeus
215 km/h
Vetomassa jarruin
1600 kg
Vetomassa jarruitta
745 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (41)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Avaimeton lukitus, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Pysäköintikamera, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, USB A-liitin, Android Audio, Bluetooth, Kosketusnäyttö, Viihdenäyttö, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, DVD-soitin, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

6.8 l/100km / CO2-päästöt 149 g/km

Ilmoittajan tiedot

Hannu Erkomaa

Käyttäjänä

Marraskuu 2013

Sijainti

Kerava

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin