Ford Mustang

GT Convertible Automatic, 304hp, 2007

Hinta: 21 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty4.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

129 500 km

Moottoritilavuus

4.6 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

OYX-780

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Vaimon avoautokuumeen ajatuksena oli ostaa yhdeksi kesäksi hyvin halpa avo. Ei löytynyt sopivaa ja autoja selatessa kävi vanhanaikaiset ja tuli sitten tällainen. Ei jäänyt yhdeksi kesäksi, vaan hankinta tehtiin jo 2019 ja 25000 kilometrin edestä tällä on nyt sitten jo nautiskeltu, takapenkin ISOFIXin kanssa ihan koko perheen voimin. Menee siis myös perheautosta, vaikka ei ensinäkemältä uskoisi. Nyt on kuume vaimolla laskenut, itselläni ei. En autoa myisi, mutta tarve kaivinkoneelle on tällä hetkellä suurempi ja kylmä realiteetti on, ettei takatasku kestä hankkia sitä luopumatta jostain. Vaikka kuinka yritän, niin järkiperusteita pitää tämä ja myydä jotain muuta on vaikea löytää, etenkin jos mielii nukkua yönsä vaimon vieressä. Vaikka autosta pidänkin, niin vaimoa sen takia en kuitenkaan ala vaihtamaan. Eli pitkin hampain olen nyt autoa kauppaamassa, jotta saadaan erinäisiä omia maatöitä tehtyä. Sitten asialinjalle: Auto on siisti ja parhaan kykyni mukaan olen sitä ylläpitänyt. Hirveästi siihen ei ole tarvinnut tehdä, kun on edellisillä omistajilla ollut hyvällä hoidolla. Itse olen autoon vaihtanut jarrujen ääniongelman vuoksi uudet levyt ja palat taakse, sekä sen korjauksen hyödyttömyyden kirskuntaan tuli sitten vaihdettua myös vetoakselit, joka vihdoin poisti ongelman. Muita pienempiä operaatioita on ollut mm. tulpat, katon avauskatkaisija ja ihan perushuoltoa öljyt ja suodattimet vuosittain, pesu useasti ja vahaus kerran tai kaksi kesään. Viime kesänä on alle laitettu myös uudet kumit, joten ihan heti ei tarvitse sitäkään murehtia, ellei nilkassa ole ainoastaan vaihtoehdot on/off. Edeltäjien toimesta autoon on laitettu alustasarja, valoja ja vaihdekeppi vaihdettu yms., ja 2018 uusittu rättikatto. Ainoana moitteena tällä hetkellä on tiedossa kuskin penkin nahat, jotka ovat kuluneet ja yksi reikäkin siitä löytyy, näkyy myös kuvissa. Keskikulutus itselläni on ollut 11,5l/100km, eli ei ihan kohtuuton huomioiden moottorin vetoisuuden.


Tekniset tiedot

Korimalli
Avoauto
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
4606 cm³
Teho
224 kW / 300 hv
Vääntö
434 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
5.5 s
Huippunopeus
230 km/h
Väri
Valkoinen
Henkilömäärä
4
Ovien lukumäärä
2

Lisävarusteet (16)

Lohkolämmitin, Ilmastointi, Monitoimiohjauspyörä, Automaattinen katto, Urheilualusta, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, Ajonestolaite, CD-soitin, Radio

Ilmoittajan tiedot

Muurinen

Käyttäjänä

Heinäkuu 2017

Sijainti

Merikarvia

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin