Ford Sierra

3-door 2.0 Manual, 1986

Hinta: 7 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty11.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1986

Mittarilukema

123 456 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

UVH-470

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Nyt olisi tarjolla harvinainen tai paremminkin uniikki Sierra. Sierraa on rakennettu paljon rahaa ja aikaa säästämättä ja jotain pientä olisi vielä tehtävänä, mutta ei enää aika tahdo riittää kaikkeen. Tekniikkana 2.0 ohc joka on täysin uusiksi rakennettu noin 1000 km takaperin. Koneesta löytyy mm. 92mm männille porattu alakerta, portattu kansi jyrkällä nokalla ja tupla jousilla, 40mm tuplat, peltisarja ym Alustaan laitettu uretaani puslat, nopea ohjaus, cossun jäykkä vakaaja edessä, eteen st focuksen isot jarrut, takana cosworth sierran levyjarrut. Kori on hitsaamaton ja ruosteeton (harvinaista tämän ikäisessä) Paljon jää mainitsematta mitä on tehty, kysymällä lisätietoa. Osia löytyy mukaan esim. oviverhouksia ja myös tekniikan osia. Ja jos hinta ei miellytä tinkiminen hoidetaan paikanpäällä!!!


Tekniset tiedot

Korimalli
Viistoperä
Moottorin tilavuus
1993 cm³
Teho
77 kW / 103 hv
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
3

Lisävarusteet (8)

Lohkolämmitin, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta

Ilmoittajan tiedot

Kari

Käyttäjänä

Helmikuu 2014

Sijainti

Savonlinna

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin