Tärkeä tiedote: Tori Autot -palvelu suljetaan syyskuun loppuun mennessä.

Ford Sierra

2.0is Dohc Manuaali Lukkoperä Kattoluukku man.

Hinta: 2 990 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty22.6.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1989

Mittarilukema

123 456 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

BXO-674

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Paljon on tehty, jotain olis vielä tehtävänäkin. Parin vuoden sisään korikorjattu molemmat helmat, myös sisäiset tukirakenteet, vasen takapyörän kaari, pyöräkotelon sisäkehä, takakontin lattiat reunoilta. Koko vasen sivu maalattu. Lattiaa korjattu reunoilta. Tekniikka toimii, perä vähän jollottaa. Moottorissa öljyvuotoa. Teknisesti auto on yhdistelmä useampaa sierraa, kitkalukkoperä lienee nelikosta, koska välitys on tiuhempi (mittarivirhettä). Myös etujarrut/navat on isommat (260mm), näitä myös käytetty nelikossa ja abs-jarrullisissa. Keula on uudemmasta , samoin kojelauta. Alla olevilla aluilla kitkarenkaat. Vain nämä pyörät kuuluu kauppaan. Auto ollut päivittäisessä ajossa. Leima loppui toukokuun puolivälissä. Jäänyt silloin seisomaan kesäauton käyttöönoton myötä. Tarkoitus oli vaihtaa kaikki jouset ja iskarit (taakse), nämä osat saa mukaan. Jouset on ehjiä, mutta keula on vähän matala ja oikea nurkka alempana kuin vasen. Oikealla pyörä ottanut kaareen kiinni, jos pyörä kääntyneenä ja ajaa vaikka reunakiven yli. Tuu perehtymään laitteeseen ja hierotaan hinta oikeaksi. Vaihdossa voi ehdottaa koukullista pakettiautoa, mahdollista maksaa myös vähän väliä. Edit: Paku löytynyt, joten vaihdolle ei enää tarvetta.


Tekniset tiedot

Katsastettu
05.2023
Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
1998 cm³
Teho
89 kW / 120 hv
Väri
Musta
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
3

Lisävarusteet (13)

Lämmitetty takalasi, Sähköikkunat, Metalliväri, Kattoikkuna, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Varashälytin, Sumuvalot, RDS Radio, CD-soitin, Radio

Ilmoittajan tiedot

Markus Mutanen

Käyttäjänä

Helmikuu 2019

Sijainti

Jyväskylä

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin