Ford Transit

350L

Hinta: 5 300 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty28.1.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2017

Mittarilukema

388 000 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

UAF-988

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

AJETTU 388tkm MITTARISTO VAIHDETTU KTS.KUVA Toimiva ransitti kaupan. Pientä ruostetta kaarissa, vielä sais helpolla osaava kiinni nuo. Äskettäin vaihdettu takapyörän laakerit, tiivisteet molemmin puolin ja virtalukon pohja. Eberi toimii, ilmastointi toimii. Pohja ei ole mätä. EGR aikoinaan ohjelmoitu pois päältä ja tehty tehonlisäys autoon, kuitit tästä tallessa. 3/4 suuttimista vaihdettu (ransittien tyyppivikoja) Tavaratilassa ledinauhat katossa ja modul system hyllyt. Tavaratilassa vanerointi ja kumimatto lattialla. Tiedossa olevat viat: Moottorin vikavalo palaa TALVISIN, sanoo alhaista ahtopainetta, ajossa ei huomaa mitään. Jos koodin nollaa se syttyy vähän ajan päästä takaisin. Valo sammuu myös itsestään välillä. Kesällä tämä ei pala koskaan (joku anturivika?) Sivuoven lukituksen kanssa saa rampata kahvaa että sen saa auki. ovet kyllä menee lukkoon mutta kun ne avaa jää sivuovi lukkoon, kahvaa ramppaamalla ja lukitus auki, kiinni ovi aukeaa. Halkeama tuulilasin alalaidassa, ei tullut sanomista edellis katsastuksessa. Lämmitettävä tuulilasi sadetunnistimella. Auto ollut itselläni useamman vuoden ihan käyttöautona jokapäiväisessä ajossa. Takana peräpaino n.330kg voin ottaa pois jos ei ole tarvetta. Työvalot takana, lisäpitkäpaneeli edessä. Kahdet hyvät renkaat mukaan.


Tekniset tiedot

Katsastettu
07.2023
Korimalli
Puolipitkä-malli
Vetotapa
Takaveto
Teho
103 kW / 138 hv
Huippunopeus
90 km/h
Omamassa
2180 kg
Vetomassa jarruin
2750 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Valkoinen
Henkilömäärä
3
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (18)

Webasto/Eber, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, Ajonestolaite, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

8 l/100km

Ilmoittajan tiedot

teemu

Käyttäjänä

Tammikuu 2019

Sijainti

Kuopio

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin