Tärkeä tiedote: Tori Autot -palvelu suljetaan syyskuun loppuun mennessä.

Ford Transit

Myydään

Ilmoitus jätetty22.6.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2010

Mittarilukema

217 548 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

IJL-353

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Ransitti myyntiin käytön puutteen vuoksi. Pari listaa kyljistä varissu jonnekki aikojen saatossa muuten ihan siisti kuntonen. Tuulilasissa kiveniskemä, ollu jo pari vuotta eikä ole laajentunu siitä mihinkään. Kesärenkailla ajaa vielä tämän kesän ja talvirenkailla pari talvea. Moottorin vikavalo palaa, egr venttiili muka rikki muttei vaikuta ajoon mitenkään. Jarrupalojen kuluneisuutta herjaa kans, kuulemma johto poikki jostain. Ei syö öljyä eikä hukkaa nestettä. Vaihossa voi kokeilla tarjota traktoria, traktorikaivuria, kevyt kuorma-autoa muttei mopoja eikä moottoripyöriä, mönkijäkin on vähän siinä ja siinä. Parhaiten tavottaa viestillä johtuen epäsäännöllisistä työajoista. Hp 6000/tarjous. Auto ei ole pakko myynnissä niin kaikki tonnin ja alle tarjoukset voi jättää tekemättä tai kirjotan laskun ajan haaskauksesta.


Tekniset tiedot

Katsastettu
05.2024
Korimalli
Puolipitkä-malli
Vetotapa
Etuveto

Lisävarusteet (16)

Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetty etulasi, Lämmitetty takalasi, Sähköikkunat, Kevytmetallivanteet, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku

Ilmoittajan tiedot

Markku Kinnunen

Käyttäjänä

Lokakuu 2013

Sijainti

Simo

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin