Honda Accord

Tourer 2.2 i-CTDi Manual, 140hp, 2005

Hinta: 1 800 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty9.10.2023

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2005

Mittarilukema

371 000 km

Moottoritilavuus

2.2 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

ZLC-123

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Katsastettu huomautuksitta 10.10.2023 eli seuraava katsastus vasta 10.10.2024, vara-autona ollut kaksi vuotta, joten huollettu ja laitettu kuntoon (mm. kytkin), mutta kilometrejä ei ole paljoa kertynyt. Erittäin siistissä kunnossa oleva farmari diesel Accord fiksuilla kilometreillä. Sisältä erittäin siisti puolinahkapenkeillä. Tummennukset hyvin tehty ja kunnossa. Pienikulutuksinen, tehokas ja tilava sekä käyttövarma Honda. Tässä versiossa ei kattokiskoja, talvella helpompi poistaa lumet. Autoon asennettu lämmitin, jota tosin ei itse ole tullut käytettyä. Kytkin vaihdettu 5000km sitten, myös työ- ja pääsylinteri, samalla käyty paljon läpi, eli: Moottoriöljy, öljynsuodatin, sisäilmansuodatin, ilmansuodatin, polttoainesuodatin, vaihteistoöljyt, jarrunesteet, moniurahihna muutettu uudelle reititykselle, etuylätukivarret, etukallistuksenvakaajan ulkopäät, alahelat, jarrut tarkistettu, MAF ja MAP puhdistettu, ilmastoinnin kompressori toimii mutta vaatisi täytön, kaikki sähkölukot ja ikkunat toimii, kaksi avainta, joista toinen vaatii uuden rungon (muovi murtunut). Ei vaihtoja eikä tarjouksia hintapyyntö on selkeä auton kuntoon nähden. Autossa on myös irrotettava peräkoukku (joka lähtee myös irti). Tuulilasi ok myöskin kuten myös radio. Takakaarissa alkanut ruoste, kuten näissä lähes kaikissa valitettavasti menee. Kaikki takaisinkutsut teetetty myöskin, eli airbagit päivitetty. Mukaan renkaat alumiinivanteilla (ei välttämättä kuvassa olevilla vanteilla). Jos haluat hankkia uudet kumit teen rengastyöt kaupan päälle. Auto tuotu Saksasta v.2016, joten pellit hieman paremmassa kunnossa mitä suomiverrokeilla. Saksa historiasta dokumenttia honda-huollosta. Verot maksettu ja nyt liikenteestäpoistettuna, koska ollut varalla.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
05.2005
Katsastettu
10.2022
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2204 cm³
Teho
103 kW / 138 hv
Vääntö
340 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
10.3 s
Huippunopeus
198 km/h
Vetomassa jarruin
1500 kg
Vetomassa jarruitta
500 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (25)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Isofix-valmius, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Vetokoukku


Kulutus ja päästöt

5.8 l/100km / CO2-päästöt 153 g/km

Ilmoittajan tiedot

Hondamies

Käyttäjänä

Syyskuu 2013

Sijainti

Helsinki

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin