Honda Accord

2.4 i-VTEC Automatic, 190hp, 2004

Hinta: 3 200 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty14.1.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2004

Mittarilukema

289 000 km

Moottoritilavuus

2.4 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

GFU-289

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Leimaa 20.6 saakka, ajettu edellisen leiman jälkeen noin 5tkm. Kesätöiden ajaksi ostettu auto myyntiin töiden päätyttyä. Ajettu kesän aikana ~5tkm työmatkaa, jonka ajan auto toiminut täysin moitteetta. Töiden päättyminen ja opiskeluiden jatkuminen ei kuitenkaan tarkoita, että autosta pitäisi päästä nopeasti eroon hinnalla millä hyvänsä. Huollettu liikkeessä max 500km sitten, jonka jälkeen seisonut pihassa lukuunottamatta satunnaisia ajoja, ettei nyt aivan juurru paikalleen. Huoltokirja löytyy myös edellisistä huolloista. Kahdet renkaat aluvanteilla, kuvista poiketen nyt nastat alla. Molemmat rengassarjat ok ja kelpaavat myös ainakin seuraavat kaudet. Kuten teknisistä tiedoista käy ilmi niin varustelista on jopa tämän päivän mittapuulla melko kattava aina vakkarista ja automaatti-ilmastoinnista sähkötoimisiin penkkeihin ja aikansa premium-äänentoistoon. Peruutustutkaa lukuunottamatta kaikki varusteet toimivat. Tutka piipittää jatkuvasti peruuttaessa, enkä ole kokenut tarpeelliseksi lähteä vikaa enempää tutkimaan. Miinuksia: - Maalipinta on 20v iän mukainen eli alkavaa kukkasta on kaaressa ja ovien alareunoissa sisäpuolella. Samoin lakkavaurioita löytää varmasti kun alkaa tutkimaan. Maalipinnan kunnon voi kuitenkin päätellä myös kuvista eli ei voi mitenkään epäsiistiksi kutsua vaan vauriot vaativat lähempää katselua. - Tuulilasi täytynee vaihtaa ensi leimalle halkeaman vuoksi. Loppukaneettina totean, että omasta ja vaimon mielestä aivan erinomainen auto hintaluokkaan nähden. Alusta, varusteet ja sopivasti tehoa tekee tästä kivan paketin ajaa.


Tekniset tiedot

Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2354 cm³
Teho
140 kW / 188 hv
Kiihtyvyys (0-100)
9 s
Huippunopeus
227 km/h
Vetomassa jarruin
1500 kg
Vetomassa jarruitta
500 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (30)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Automaattinen katto, Kattoikkuna, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Olavi

Käyttäjänä

Helmikuu 2021

Sijainti

Valkeakoski

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin