Honda Accord

Tourer 2.4 i-VTEC Manual, 190hp, 2005

Hinta: 750 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty27.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2005

Mittarilukema

477 000 km

Moottoritilavuus

2.4 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

VUG-898

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Myynnissä kauniin rupinen, melkein puol miljoonaa ajettu Accordi. Katsastus voimassa 1.7. asti joten ajella voi sinne asti. Vikaa on onkin verran ennen seuraavaa katsastusta mutta mikään mahdoton. Tiedossa olevia vikoja: - Ei katalysaattoria, vain vuotava putkiviritys paikoillaan -Ed. mainitusta syystä myös moottorin vikavalo palaa ja etenkin alakierroksilla käy vähän rikkaalla -Jarrut täristää, ainakin etulevyt ja palat vaihdettava -Vetari täristää oikealla, tukilaakeri ainakin vaihdettava -Ruostetta kaarissa ja ovien alalaidoissa -Takaiskarit vaihtokunnossa, etenkin suuremmalla kuormalla perä levoton. -Vasemman takaoven ikkuna ei aukea, joku johto poikki oven johtosarjasta -Kuskin penkinlämmitin ei toimi -Ilmastointi vaatii täytön, toimii kyllä mutta ei kovin tehokas -Moottori syö öljyä n.3dl/1000km Sitten plussat: -Hyvät varusteet ja melkein kaikki toimii -Molemmat alapallonivelet vaihdettu ja oikealle myös koko tukivarsi samalla. -Kattava huoltokirja -Moottorina uskomattoman hyvä K24A3 joka vielä melkein puolen miljoonan kilometrin jälkeen on tikissä vaikka öljyä syökin. VTEC toimii ja potkaisee kunnolla yläkierroksilla, joten tehot kutakuinkin tallella. Myös jakopää on alkuperäinen eikä ketju pidä pahaa ääntä. Vain yhdet renkaat, ne kuitenkin hyvässä kunnossa olevat Hakkapeliitta 7-nastarenkaat 17" Honda alkuperäisvanteilla. Autossa on alustasarja joka myös muutoskatsastettu.


Tekniset tiedot

Korimalli
Farmari
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2354 cm³
Teho
140 kW / 188 hv
Kiihtyvyys (0-100)
8.4 s
Huippunopeus
220 km/h
Vetomassa jarruin
1500 kg
Vetomassa jarruitta
500 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (31)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Vyöhykeilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Kattoikkuna, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Xenon-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, USB A-liitin, CD-soitin, Radio, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

9.8 l/100km / CO2-päästöt 232 g/km

Ilmoittajan tiedot

Tuomo

Käyttäjänä

Toukokuu 2015

Sijainti

Helsinki

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin