Honda Accord

2.4 i-VTEC Automatic, 190hp, 2003

Myydään

Ilmoitus jätetty20.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2003

Mittarilukema

302 717 km

Moottoritilavuus

2.4 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

UMI-476

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Leimaa 31.7.2024 asti. Mittari pyörähti hiljattain 300tkm paremmalle puolelle ja auto on minulla päivittäisessä ajossa ja käytän pääasiassa työmatkoihin (noin 1000km/kk). Mukava ajettava, eikä tällä ole ihan kaikkien jalkoihin jäänyt. Itsellä ei ole kiinnostusta alkaa tutkimaan, mitä kaikkea laittamista seuraavalle leimalle, kun jotain varmasti on. Eli jos jollain on osaamista ja kiinnostusta niin tästä vähän lisää. Hyvät puolet: + Hienot ja ehjät mustat nahkapenkit + Kattoluukku joka toimii + Takapöntöt poistettu, niin on pikkusen paremmat äänet, mutta ei överit. + Röökilipat + Ilmastointi joka toimii + Sähkölasit joka nurkassa ja toimii (kuskinlasi automaattinen) + Uusi isompi akku vaihdettu + Uusi starttimoottori + Xenon valot + Isofix valmius + Sähkösäätöinen kuskinpenkki (ilman muistia) + Sähköpeilit + Vakionopeudensäädin joka toimii + Urheilullinen alusta + Monitoimiratti + Type S (?) korisarja + Ei ole veroja perässä Ja sitten ne miinukset: - Mittarissa palaa VSA ja ABS valo ja vika todennäköisesti yksikössä ja/tai abs antureissa. - Kuskin puolen tuulilasinpesunesteen ruisku ei toimi ja viasta ei tietoa. - Apukuskin puoleinen peilinlämmitin ei toimi. - Tiputtaa/räkii öljyä jostain konehuoneeseen apukuskinpuolelle, joten öljyä täytyy seurailla ja lisäillä. - Korissa siellä täällä pientä kosmeettista vikaa mm. Takakaarissa alkavaa pintaruostetta (noin vuosi sitten hitsattu uutta peltiä pahimpiin kohtiin ja maalattu ja lakattu värikoodilla vähän rumasti, mutta koittaa kukkia taas läpi) ja kuskin puolen lokasuojassa jotain pienempiä lommoja. - Irroitettava vetokoukku puuttuu, kun jäi aikaisemmalle omistajalle, enkä ole saanut aikaiseksi hakea. - Toinen avain poikki, mutta tallessa. Yhteydenotot mieluusti whatsappilla.


Tekniset tiedot

Katsastettu
07.2023
Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2354 cm³
Teho
140 kW / 188 hv
Kiihtyvyys (0-100)
9 s
Huippunopeus
227 km/h
Vetomassa jarruin
1500 kg
Vetomassa jarruitta
500 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (31)

Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Kattoikkuna, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Xenon-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Kosketusnäyttö, Ajotietokone, GPS navigaattori, CD-soitin, Radio, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

9.4 l/100km / CO2-päästöt 223 g/km

Ilmoittajan tiedot

Tarmo.Torma

Käyttäjänä

Marraskuu 2022

Sijainti

Kankaanpää

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin