Honda Jazz

Crosstar Plus (tehdastakuulla)

Hinta: 22 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty30.6.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2022

Mittarilukema

41 296 km

Moottoritilavuus

1.5 l

Käyttövoima

Hybridi

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

ZMX-145

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Honda- laadulla merkkihuollettu itselataava hybridi näyttävässä väriyhdistelmässä ja tehdastakuulla !!! Kattavin Crosstar Plus- varustetaso. Varusteina mm; musta katto ja kattokaiteet, tummennetut takalasit, korotettu maavara, avaimeton lukitus ja käynnistys, led-valaisimet, etu- ja takatutkat, peruutuskamera muunneltavalla näkymällä, ajovalo ja kaukovaloautomatiikka, sadetunnistin, kaistallapitovahti, adaptiivinen vakionopeussäädin, automaattinen ilmastointi, navigointi, liikennemerkkien tunnistus jne Erittäin tilavat ja monipuolisesti muuntuvat sisätilat, tekstiili- ja kumimattosarjat, tavaratilan kaukalomatto sekä likaahylkivä kangasverhoilu. Moottori- ja sisätilalämmittimet, hyvät kesä- sekä nastarenkaat tyylikkäillä Hondan 16 kevytmetallivanteilla. Merkkihuollettu viimeksi 3/2024 ja tehdastakuu voimassa 2/ 2025 saakka (hybriditakuu 2/2027). Auto on huolella hoivattu, ei parkkipaikkalommoja tai lasien kiveniskemiä & kaikki toimii niin kuin pitääkin! Ja Honda- mies voi ottaa vaihdossa vaikkapa hyvän vanhemman Hondan (toki muitakin merkkejä saa ehdottaa) !!!


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
02.2022
Korimalli
Tila-auto
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1500 cm³
Teho
60 kW / 80 hv
Vääntö
131 Nm
Huippunopeus
173 km/h
Omamassa
1325 kg
Väri
Sininen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (42)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Lähtöavustin, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Avaimeton lukitus, Avaimeton käynnistys, Sähköikkunat, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Pysäköintitutka, LED-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Pysäköintikamera, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Paikallaanpitoavustin, Mäkilähtöavustin, Airbag, Törmäyksenesto, Ajokaista-avustin, Mukautuva vakionopeudensäädin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, USB C-liitin, Bluetooth, Kosketusnäyttö, Ajotietokone, GPS navigaattori, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

5 l/100km / CO2-päästöt 113 g/km

Ilmoittajan tiedot

Eino Vänskä

Käyttäjänä

Tammikuu 2018

Sijainti

Outokumpu

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin