Hyundai Coupe

GLS AC 2.0 Vähän ajettu sportti

Hinta: 7 650 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty11.6.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2009

Mittarilukema

125 200 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

KPG-727

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

Esittely

Tästä katseita kääntävä uudempi Coupe, hehkuvan punaisessa Shine Red -värissä ja sporttisella manuaalilla. Todella vähän ajettu ja siististi pidetty. Etelä-Koreassa tätä mallia kutsutaan nimellään "Tuscani", jonka alkuperäiset T-merkit autoon on vaihdettu, kääntämään päitä vielä hieman lisää. Coupe on kattavasti huollettu ja viimeisen viiden vuoden omistusaikanani uusittu on muun muassa kytkinpaketti, ilmastoinnin kompressori, kaikki iskunvaimentimet sekä paljon jarruosia. Tekniikka on luotettavaa ja varaosia on hyvin tarjolla. Katsastettu helmikuussa kehuin. Öljyt vaihdettu säännöllisesti, jakopää vain 6 tkm sitten marraskuussa 2022. Juuri tehty ilmastoinnin huolto puhaltamaan viileää kesäkeleihin. Kulkee pirteästi ja kaikki toimii. Kori on hyvässä kunnossa, normaalia käytönjälkeä. Auton puskuri ja hieman konepeltiä on korjattu 2014, minkä vuoksi se on uudelleenrekisteröity. Ostaja saa mukaan kuvat ja dokumentit. Sisusta on hyvänä pidetty, Coupessa on sporttinen tunnelma istua ja ajaa. Varusteita ovat mm. ilmastointi, Bluetooth- ja Spotify-yhteensopiva Kenwoodin soitin, JBL:n etukaiuttimet, avainkäyttöinen keskuslukitus, vakionopeudensäädin, tihkusäädin, sähköinen takaluukun avaus, penkinlämmittimet ym. Kitkat näyttävillä vanteilla, joissa hyvin pintaa kesäksi. Mukaan myös nastarenkaat alumiinivanteilla. Takakontti on todella tilava, etenkin penkit kaadettuina kyytiin mahtuu yllättävän paljon. Tule koeajolle! Hyvä valinta säväyttävämpää autoa kaipaavalle. Myydään isomman auton tieltä, ei vaihtoa. Myös tarjouksia kuunnellaan.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
05.2009
Katsastettu
02.2024
Korimalli
Coupe
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1975 cm³
Teho
107 kW / 143 hv
Vääntö
186 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9.1 s
Huippunopeus
208 km/h
Omamassa
1387 kg
Vetomassa jarruin
1400 kg
Vetomassa jarruitta
550 kg
Väri
Punainen
Henkilömäärä
4
Ovien lukumäärä
3

Lisävarusteet (27)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Virtalähde 230V, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Sähköikkunat, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, LED-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, Ajonestolaite, USB A-liitin, Bluetooth, Ajotietokone, Audioliitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

8 l/100km / CO2-päästöt 193 g/km

Ilmoittajan tiedot

Jenna-Maaria

Käyttäjänä

Huhtikuu 2014

Sijainti

Joensuu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin