Hyundai i20

1.1 CRDi blue Manual, 75hp, 2018

Hinta: 3 890 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty20.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2018

Mittarilukema

326 000 km

Moottoritilavuus

1.1 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

FMP-248

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Myydään erittäin halpa pitoinen merkkihuollettu Hyundai i20. Vuosimalli 2018, Ajokilometrit 326 000, Moottorina vahva 1.1L Turbodiesel, Vaihteistona 6-vaihteinen manuaali. Juuri katsastettu. Tekninen ja kosmeettinen kunto: Vaikka ajokilometrejä jo on niin tekninen kunto huomattavan hyvä, Moitteita ei juuri keksi, Ei kuluta öljyä ja moottori kehrää tasaisesti. Ajolleen todella napakka ja juuri sellainen kuin kuuluukin ei kilise eikä kolise, Kosmeettisesti sisältä erittäin siisti ja raikas tupakoimaton. Ulkoapäin siisti, Toki kulumaa on kun uusi ei ole. Huollot: Autoa on huollettu aina ajallansa ja viimeinen merkintä on 324tkm kohdalla 03/2024 jolloin tehty laajennettu määräaikaishuolto ja ilmastoinnin täyttö sekä täysin uusi käynnistys akku, Autossa on täydellinen merkkiliikkeen huoltokirja. Vuonna 2022 tehty moottorin remontointi liikkeessä jossa uusittu : Sylinterilohko, Kansi, Kampiakseli, Männät, Tarvittavat tiivisteet ja oheiskomponentit. Varusteet: 2-omisteinen Suomi-Auto, Lämmitettävä ohjauspyörä, Pysäköintitutkajärjestelmä, Start-Stop järjestelmä, Automaattinen ilmastointi, 2x renkaat (kesärenkaat 6mm urasyvyydellä, Talvirenkaat 6mm urasyvyydellä joten kummatkin rengassarjat käytännössä uudet) Nahkainen monitoimiohjauspyörä, Rengaspainevalvonta-järjestelmä, Ajotietokone MFD näytöllä Multifunktionäyttö, Aux, iPod, USB liitännät, Sähköikkunat, Sähkösäätöiset sivupeilit, Isofix lastenistuin kiinnikkeet, Saattovalot, Penkinlämmittimet edessä, Luistonesto järjestelmä, Sadetunnistin, Moottorinlämmitin ja sisätilanpistoke, Kahdet avaimet kaukosäädöillä (paristot uusittu) Polttoaineen kulutus maantiellä n.3L satasella eli todella halvat käyttökustannukset ja melko ripeä kulkuinen auto. Vero vain n.400 vuodessa ja vakuutus 150/ vuosi. Autoa vielä vuosiksi eteenpäin. Tervetuloa pidemmällekin koeajolle.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
01.2018
Katsastettu
04.2024
Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1120 cm³
Teho
56 kW / 75 hv
Vääntö
153 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
16 s
Huippunopeus
186 km/h
Vetomassa jarruin
800 kg
Vetomassa jarruitta
450 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (38)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Virtalähde 230V, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Lämmitetty takalasi, Start/stop -moottori, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Ohjaukseen perustuvat valot, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Bluetooth, Ajotietokone, Ääniohjaus, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

3.2 l/100km / CO2-päästöt 84 g/km

Ilmoittajan tiedot

antti_vilkko

Käyttäjänä

Huhtikuu 2024

Sijainti

Lappeenranta

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin