Jaguar X-Type

4×4 3.0i 220 hv

Hinta: 1 499 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty19.2.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2002

Mittarilukema

25 200 km

Moottoritilavuus

3.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

TMG-372

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-

Toimituskulut

10 €


Esittely

Neliveto jaguar mikä tarvitsee pientä huolenpitoa:). Auto on nahkasisusta ja se on muuten ikäisekseen hyvässa kunnossa. Tarkastettu korjaamolla. Eli pohja on hitsaamaton, mutta helmoissa on kummallakin puolen hitsattavaa. Lisäksi vaihdelaatikon solenoidi nro 4 on epäkuntoinen. Sekä kuskin peili on rikki. "Kuoret" ovat kuitenkin ehjät. Akku alkaa olla ehtoo puolella Olen autolla ajellut. Käynyt koekilvillä mm. Tampereella, mutta solenoidi vian vuoksi laatikko on vikatilassa. Autolla voi ajaa 85 oktaavisella poilttoaineella. Autoon asennettu flex-fuel laite (laite maksaa n. 500 euroa asentamattomana). . Tarkemmat tiedot https://eflexfuel.com/fi/auto-products. Laite mm. Nostaa entisestään auton tehoja. Autoa ei ole katsastettu ko. Laitteelle. Viime vuonna sai hyvityksen valtiolta, 200 euroa katsastuksen yhteydessä. Myös vaihto mahdollinen.


Tekniset tiedot

Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
3000 cm³
Teho
164 kW / 220 hv

Lisävarusteet (23)

Lohkolämmitin, Ilmastointi, Ohjauspyörävaihteisto, Sähköiset sivupeilit, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Metalliväri, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, RDS Radio, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

fin_safe

Käyttäjänä

Tammikuu 2024

Sijainti

Espoo

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin