Jaguar XF

2.2 TDi4 Automatic, 190hp, 2012

Hinta: 8 990 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty15.6.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2012

Mittarilukema

271 000 km

Moottoritilavuus

2.2 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

XAZ-537

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Erittäin hienokuntoinen Jaguar! Pienikulutuksinen ja tehokas. Keskikulutus ollut noin 5.4 litraa sadalla. Todella mukava, jämäkkä ja hyvä ajaa. Ei kolinoita alustasta. Moottori ja vaihteisto toimivat moitteitta. Hyvin huollettu, täydellinen huoltokirja. Moottori ja vaihteisto näissä kestäviä, ajaa helposti 500 tkm ilman murheita. Kone sama, kuin esim. saman ikäkauden huippumallin Mondeossa ja Transitissa. Vaihdelaatikko ZF:n valmistama, ja erittäin luotettava sekin. Tämän siistimpää ja hienompaa facelift Jaguar XF:ää ei löydy! Maalipinta keraamisesti pinnoitettu v. 2023. Kesärenkaat 17" Jaguarin omilla aluvanteilla. Renkaissa pintaa noin 4-5 mm. Talvirenkaat 18" Jaguarin omilla aluvanteilla. Nastat tallella, ja pintaa noin 5 mm. Harvinainen lisävaruste näissä, eli kaatuvat takapenkit. Penkit kaadettua tulee erittäin iso kuljetustila. Lisäksi myös irroitettava vetokoukku, niin saa lisää kuljetustilaa peräkärrystä haluttaessa. Tästä arvokkaan näköinen ja toimiva käyttöauto edullisesti seuraavalle.


Tekniset tiedot

Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2179 cm³
Teho
140 kW / 188 hv
Vääntö
450 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
8.5 s
Huippunopeus
225 km/h
Vetomassa jarruin
1850 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (35)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Start/stop -moottori, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Avaimeton käynnistys, Sähköikkunat, Metalliväri, Xenon-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, RDS Radio, Bluetooth, Kosketusnäyttö, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, DVD-soitin, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

5.4 l/100km / CO2-päästöt 149 g/km

Ilmoittajan tiedot

Sami Viitanen

Käyttäjänä

Syyskuu 2015

Sijainti

Tampere

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin