Jaguar XJ

3.0 V6 Automatic, 275hp, 2010

Hinta: 17 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty4.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2010

Mittarilukema

224 000 km

Moottoritilavuus

3.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

SKU-128

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

https://www.jaguar.fi/jaguar-mallisto/xj/yleiskatsaus Jaguarin lippulaiva tallissa huollettuna ja kiillotettuna valmiina kevääseen! Tämä dieselmoottori on mahtava. Äänimaailma on voimakkaan sivistynyt, kunnon tehot ja erittäin maltillinen kulutus. Minulla kulutus on ollut keskimäärin 6,5 litraa 100km, mikä on todella vähän yli 5 metriä pitkälle tehokkaalle edustusautolle. Ajo pääosin työmatkaa moottoritiellä ja kaupungissa. Matala kulutus johtuu esim. n. 200kg kilpailijoita kevyemmästä alumiinikorista, virtaviivaisemmasta muotoilusta ja erittäin taloudelliseksi suunnitellusta moottorista. Normaalin kattavan "Premium Luxury" varustelun lisäksi tässä on Jaguarin paras Bowers & Wilkins huippuäänentoisto joka on oikeasti automaailman parhaimmistoa. 20 kaiutinta, 15 kanavaa. 7.1 surround sound, Dolby Pro-Logic IIx ja DTS Neo:6. Systeemi sisältää myös digi-TV:n. Lisäksi lämmitetyt, jäähdytetyt ja hierovat istuimet joissa kaikki mahdolliset säädöt. Vakiovarusteena XJ:ssä on dynaamisesti säätyvä alusta sisältäen erilaiset ajomoodit fiiliksen mukaan. Vikoja tai vuotoja ei ole. Kojelaudassa on digimittaristo ja kosketusnäyttö. Ikä ja kilometrit eivät tässä näy. Kori on alumiinia, joten ruoste ei tule olemaan ongelma. Maalipinta on hyvä eikä ole parkkipaikkojen oven iskemäklommoja tms. Sisustassakaan ei ole virheitä. Ei myöskään alustan kolinoita tai välyksiä. Leimattu lokakuussa ilman huomautuksia. Jakohihna vaihdettu 180tkm, ja huoltokirja siihen asti. Tämän jälkeen harrastajana olen ylläpitänyt perus huolto-ohjelmaa kattavammin. Olen siis harrastaja, en harrastelija. Tallista löytyy nosturi, diagnostiikkaohjelma ja oikeat työkalut, ja kaikki toimenpiteet on tehty huolella ja ajan kanssa. Kesärenkaat 20 tuuman vanteilla ja talvirenkaat 19 tuumaa. Molemmilla ajaa vielä. Jarrupalat uusittu kaikkiin renkaisiin hiljattain ja jarrut herkistetty. Automaattivaihteistoöljy (oikea ZF LifeguardFluid 6) sekä öljypohjaan integroitu suodatin vaihdettu viime kesänä. Moottoriöljy ja suodatin tiheämmin kuin suositus. Oman omistuksen (reilu 2v) aikana ei ole ollut yhtään vikaa. Jaguar XJ hinta alkaen vuonna 2010 oli 120380 euroa. Tämän version hintaa en tiedä, mutta arvelisin 130-140k. Hyvin pidettynä hinta tuskin enää laskee kovin paljoa, varsinkin kun tämä on viimeiseksi jäänyt v. 1968 esitellystä lippulaiva XJ-mallisarjasta. Tämän mallisarjan autot ovat olleet British Royal Familyn ja pääministereiden käytössä. Auto on tuotu saksasta vuonna 2013.


Tekniset tiedot

Katsastettu
10.2023
Korimalli
Coupe
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2993 cm³
Teho
202 kW / 271 hv
Vääntö
600 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
6.4 s
Huippunopeus
250 km/h
Väri
Musta
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (54)

Ilmastointi, Ohjauspyörävaihteisto, Vyöhykeilmastointi, Ilmastoidut istuimet, Lämmitetyt istuimet, Sähköavusteinen takakontti, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Sähköiset istuimet, Ilmajousitus, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Avaimeton lukitus, Avaimeton käynnistys, Sähköikkunat, Metalliväri, Kattoikkuna, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Pysäköintikamera, Adaptoituvat ajovalot, Ohjaukseen perustuvat valot, Luistonesto, ABS -jarrut, Paikallaanpitoavustin, Mäkilähtöavustin, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, RDS Radio, TV-vastaanotin, USB A-liitin, Bluetooth, Kosketusnäyttö, Ajotietokone, GPS navigaattori, Ääniohjaus, Audioliitin, CD-soitin, Radio, DVD-soitin, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

7 l/100km / CO2-päästöt 184 g/km

Ilmoittajan tiedot

Teemu Laakso

Käyttäjänä

Marraskuu 2015

Sijainti

Järvenpää

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi ja kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin