Jeep Cherokee

Hinta: 4 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty10.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2001

Mittarilukema

300 000 km

Moottoritilavuus

2.5 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

KMC-804

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Myydään XJ Ajettu noin 300 tkm, mittari vaihdettu niin ei tiedä tarkasti 2.5 Tdi 5 vaihdetta Takana lukko Pakettiauto, ei takapenkkiä paikoillaan. Semmonen kyllä löytyy mukaan jos haluat muuttaa takas henkiloautoksi. Katsastettu, seuraava katsastus 26.8.24 mennessä Trailmasterin korotus ja renkaat (265/70R16) muutoskatsastettu Eberi kellolla Letkulämppäri ja sisähaara Vetokoukku, saa vetää 2500 kg jarrullista Uudet 31x10,5R15 mutakumit alla Ok-kuntoset talvikumit aluvanteilla Ilmastointi riisuttu pois (= kompressori ja letkut poistettu konehuoneesta) Uutta osaa laitettu tarpeen mukaan, talven aikana mm Uusi kokoalumiininen jäähdytin Etuvalojen umpiot Kaikki ohjauksen nivelet V8 ZJ-malliset Kaikki nesteet vaihdeltu, öljyt, jäähdytysneste ja jarruneste Uusi kytkinpaketti Sisältä kohtuu siisti, on kuitenkin joskus hirvikoiraa kuskattu Orkkis radio ja sähköantenni 8) Peilit, lasit ja penkit sähköllä Kattokonsoli Löytyy naarmuja, lommoja ja erivärisiä osia, maalaamalla saa kauniimmaksi Pa-mittari ja lämpömittari toimii satunnaisesti. Vaihdelaatikko helisee vapaalla. Enemmän ominaisuus kuin vika.


Tekniset tiedot

Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
2500 cm³
Henkilömäärä
2
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (17)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Webasto/Eber, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Avaimeton lukitus, Sähköikkunat, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Airbag, Ajonestolaite, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku

Ilmoittajan tiedot

Timo Tala

Käyttäjänä

Syyskuu 2014

Sijainti

Seinäjoki

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin