KIA Ceed

Hinta: 4 150 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty6.11.2023

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2008

Mittarilukema

288 000 km

Moottoritilavuus

1.6 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

XUN-504

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Auto on täysin huollettu. Öljyt, jäähdytysneste ja kaikki suodattimet vaihdettu 1000km sitten. Moottorin jakoketjut, vesipumppu, kaikki tiivisteet, sylinterinkansi, jakoventtiilit, venttiilivarren tiivisteet, hydraulinostimet, suuttimet, hehkutulpat ja dieselpumppu vaihdettu viime vuonna. Lähes kaikki rungossa on vaihdettu. Vaihteiston öljyt ja suodatin vaihdettu 1000km sitten. Runko ei ole mätä ja ruosteeton. Auto ei vaadi investointeja. Voimme sanoa, että kaikki on 80% päivitetty. Auto ajaa hiljaa ja hyvin. Kahdet renkaat hyvässä kunnossa. Huoltokirja. Kaikki vanhat varaosat löytyy, suurin osa hyvässä kunnossa. Autolla ajettu vähän, siksi myyn sen pois. Sanalla sanoen, istuin ja ajoin kaikki mekanismit ja komponentit toimintakunnossa, kaikki toimii myös sähköisesti. Katsastettu kaksi kuukautta sitten ilman huomautuksia. Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita minulle WhatsAppiin milloin tahansa.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
06.2006
Katsastettu
09.2023
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1600 cm³
Teho
83 kW / 111 hv
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (30)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty etulasi, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Polttoaineenlämmitin, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Varashälytin, Sumuvalot, Ajonestolaite, USB A-liitin, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, DVD-soitin, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

6.1 l/100km

Ilmoittajan tiedot

Serhii Hlushchenko

Käyttäjänä

Maaliskuu 2023

Sijainti

Karvia

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin