KIA Picanto

Hinta: 11 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty12.11.2023

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2019

Mittarilukema

40 732 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

GNO-489

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut
Toimituskulut

50 €


Esittely

Auto on erinomaisessa kunnossa, mutta yksi pieni asia löytyy. Kun vaihdoin renkaita, laitoin nosturin väärään paikkaan ja nyt autossa (oven alapäässä) on taipunut osa. Ei ole mitenkään vaikuttanut auton käyttöön, se ei vain näytä kauhean kivalta. Autolle löytyvät kesä- sekä talvirenkaat. Kummatkin ovat mahtavassa kunnossa, talvirenkaat ostimme uudet vuonna 2023 ja ne ovat nastapohjaiset. Katsastus tehty vuonna 2023 ja seuraava katsastus vasta vuonna 2025. Myöskin vuonna 2023 on tehty öljynvaihto. Auto sisältä on niinkuin uusi, ei ole mitään mennyt rikki tai huonoon kuntoon, hyvin pidetty kunnossa. Autossa olevat lisätarvikkeet eivät ole myynnissä paitsi johto lämmitystä varten. Saa tulla ehdottamaan hintaa !


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
08.2019
Katsastettu
07.2023
Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Väri
Valkoinen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (19)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Virtalähde 230V, Lämmitetty takalasi, Sähköikkunat, Polttoaineenlämmitin, Adaptoituvat ajovalot, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, USB A-liitin, Bluetooth, Ääniohjaus, Audioliitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

4 l/100km / CO2-päästöt 106 g/km

Ilmoittajan tiedot

Kristina

Käyttäjänä

Maaliskuu 2017

Sijainti

Tampere

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin