Land Rover Range Rover Sport

2.7 TDV6 HSE 4WD Automatic, 190hp, 2005

Hinta: 10 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty8.2.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2005

Mittarilukema

234 945 km

Moottoritilavuus

2.7 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

CYU-716

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

Esittely

Maltillisilla kilometreillä ja hyvillä varusteilla oleva alkuperäinen suomiauto. Uutena myyty Suomeen, joten löytyy suomenkielinen ohjekirja ja huoltokirja. Vuosimalliin nähden paljon erikoisia varusteita, kuten esim. penkinlämmittimet myös takapenkille. Hieno Rimini Red -väri mustilla yksityiskohdilla. Ilmajousilla saa auton tonttiin tai ylös, kuoppaisella tiellä varsin mukava kulkine. Erinomainen kyyti ilma-alustan vuoksi ja kaikki toimii eikä vuoda. Useita eri maastoajo-ohjelmia eri olosuhteille, kuten lumi, muta, hiekka, kivikko. Hidas ja nopea neliveto. Tosin omana aikana ei ole hiekkatietä kummempaa nähnyt. Järjetön vetokyky, tällä saa vetää laillisesti 3500kg jarrullista perävaunua. Perävaunun pistoke takapuskurin kannen alla suojassa. Ledbar asennettu etupuskuriin. Huollot tehty ajallaan ja aina tarvittaessa. Merkkiliikkeen leimat 2021 asti, jonka jälkeen olen itse huoltanut autoa. Juuri tehty isompaa remonttia auton alla ja uutta osaa laitettu: - kardaanin kannatinlaakeri vaihdettu (jakolaatikosta takaperään menevä kardaani) - sähköinen käsijarru korjattu, parking brake module sisuskalut vaihdettu korjaussarjalla, säädetty kohdilleen - polttoainetankin pohja/panssari vaihdettu, samalla myös tankin ja pakoputken välinen lämpökilpi Moottoriöljyt + suodatin vaihdettu noin 500km sitten. Castrol Magnatec 5W-30 olen käyttänyt ja vaihtanut kerran vuoteen (noin 10-15tkm). Kesärenkaat noin 4v vanhat, hyvin pintaa. Talvirenkaissa hyvin pintaa ja nastoja jäljellä, mutta alkaa olla aika vanhat. Nelivedon ansiosta pärjää huonommillakin renkailla. Kesävanteet mustat 20 tuumaiset, talvivanteet alkuperäiset 19 tuumaiset. Sisusta hyvässä kunnossa, ainoastaan normaalia kulumaa. Esim kuljettajan penkki ja ratti EI ole rikki tai puhki kulunut. Ei haise pahalle. Kori hyvässä kunnossa, ainostaan normaalia kulumaa mitä nyt tämän vuosimallin autossa yleensäkin, ei lommoja eikä kolarivaurioita. Maalipinta säännöllisesti vahattu. Miinukset: - Joku/jotkut parkkitutkista rikki (4 sensoria etupuskurissa ja 4 takapuskurissa), sulake otettu irti niin ei herjaa - Joku ilmakanavan läppä ilmeisesti jumissa kojelaudan sisällä apukuljettajan puolella, hanskalokeron yläpuolella - Peilien sähkösäätö ei toimi, peilit kääntyy kyllä katkaisijasta kokonaan sisään, mutta peililasien säätö ei jostain syystä toimi - Apukuskin puolen peilin kuori rikki alakulmasta Eli hyvin pieniä vikoja, eikä mitään ajoa haittaavaa. Ei pala mikään vikavalo mittaristossa, ja teknisesti toimiva ja luotettava auto. Juuri katsastettu 02/2024 huomautuksitta.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
09.2005
Katsastettu
02.2024
Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
2720 cm³
Teho
140 kW / 188 hv
Vääntö
440 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
12.7 s
Huippunopeus
193 km/h
Omamassa
2530 kg
Vetomassa jarruin
3500 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Korkeus
1780 mm
Leveys
1930 mm
Pituus
4790 mm
Väri
Punainen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (41)

Webasto/Eber, Ilmastointi, Vyöhykeilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Virtalähde 230V, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Ilmajousitus, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Metalliväri, Kattoikkuna, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Ohjaukseen perustuvat valot, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Ajotietokone, GPS navigaattori, Ääniohjaus, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

9.9 l/100km / CO2-päästöt 265 g/km

Ilmoittajan tiedot

Ilkka Nummi

Käyttäjänä

Helmikuu 2017

Sijainti

Laukaa

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin

Samanlaisia ilmoituksia