Lincoln Town Car

Limousine

Hinta: 6 700 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty9.12.2023

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2001

Mittarilukema

300 000 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Kuopiossa sijaitsee. -01 vm lincoln limusiini. Toimiva, on sipisteltävää siellä täällä jos priiman haluaa. Liettuasta tuotu kaunasista, ajettu suomessa verotuksen ajan mutta jäi seisomaan muiden projektien kustannusten vuoksi Eli tax free. Verot henkilöautoksi rekattuna 3300e. B kortilla ajettava. Plussat: -teknisesti toimiva, -ilma-alusta toimii -sisusta uusittu verhoilijalla -historia tiedossa, ollut kaunasissa taxi yrittäjällä ajossa. -erillisarja/subwoofer/tabletti/bluetooth -suurinosa sähköisistä herkuista toimii -yllättävän siisti limusiiniksi muttei kuitenkaan priima Miinukset: -sähköikkunoiden moottorit alkaa olemaan ehtoon puolella (vaivalloisesti nostaa) -osa ikkunoista olisi hyvä tummentaa uudelleen, vanhat kalvot melko rumat -kuljettajan ja matkustajien välinen sähköinen ikkuna ei toimi (rele naksuu ainoastaan?) -yhdet renkaat -ilmastointi ei toimi (uusi kompura on antaa mukaan) -helmat voi kaivata hitsausta ainakin vänkärin puolella Alla ok kuntoiset kitkarenkaat. Yhdet vanteet. Jos uutta etsit niin tämä ei ole sinulle. Turhat renkaanpotkimiset ja haahuilut kuluttaa vaan kummankin aikaa. Vaihdossa huomioin pakua/farkkua/maasturia, peräkärriä, 4x4 mönkijää, touring mallista HD:ta, retki/ht venettä, työmaakoppia mielellään 9m, halkomakonetta (polttoainekäyttöinen), hinausautoa. Voidaan myydä myös osissa, käsiraha 2000e ja loput erissä. Omistajuus pysyy itselläni kunnes viimeinen erä maksettu. Ei kiinnosta oletko töissä vai tiedoton kunhan tiedät varallisuutesi. Vaihtohinta/pätkähinta luonnollisesti korkeampi. Asiallisen ostajan kanssa voidaan hintaa viilata, ei ole kuitenkaan pakkomyynnissä!


Tekniset tiedot

Korimalli
Erikoisauto
Vetotapa
Takaveto
Väri
Valkoinen

Lisävarusteet (25)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköavusteinen takakontti, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Sähköiset istuimet, Ilmajousitus, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Varashälytin, Ajonestolaite, Bluetooth, Wi-Fi-yhteyspiste, Kosketusnäyttö, Viihdenäyttö, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio


Kulutus ja päästöt

15 l/100km

Ilmoittajan tiedot

J.partanen

Käyttäjänä

Huhtikuu 2020

Sijainti

Kaavi

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi ja kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin