Mazda 323F

Hinta: 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty6.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1991

Mittarilukema

360 000 km

Moottoritilavuus

1.6 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

MOH-165

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Myydän toimiva ja ajokuntoinen Mazda 323F 1.6 litrasella kaasarikoneella. Hylky katsastuksessa 6.5.2024, ajoaikaa 6.6.2024 asti. Kuvista löytyy katsastuslappu nii 3 pientä ruostekohtaa pitäs hitsata. Muuta ei leimalle tarvi tehä. Vanha auto niin pikkuvikoja alkaa olemaan, itseä ne ei ole haitannut nii ei oo tullut korjattua. - Kun moottori on kylmä ei pysy tyhjäkäynnillä mutta kun vähän aikaa ollu käynnissä ja moottori lämmenny nii ei mitään ongelmaa. Luultavasti automaattiryypyssä vikaa -Lommo etupellisä, ei haittaa katsastusta -Vasemman puolen etusivulokari aika rutussa, ei haittaa katsastusta Sitte parempia puolia +Täsyin ajokuntoinen +Pioneerin bluetooth mankka +Jakohihnalla ajettu noin 5tkm +Vetokoukku +Etupuskurissa Fohan lippa 3 sarjaa vanteita. 13 tuumaset peltivanteet nypityillä nastoilla jossa paljon pintaa jäljellä. (Nämä auton alla nyt, näkyy viimesissä kuvissa). 13 tuumaset huonossa kunnossa olevat alumiinivanteet jossa todella huonot kumit, joissan ei pysy ilma. 14 tuumaset hyväkuntoset alumiinivanteet jossa huonot nastarenkaat, nastat nyppimällä siitä hyvät kesärenkaat. Pintaa on. Ekoissa kuvissa olevat levitetyt peltivanteet ei kuulu kauppaan. Lisähinnasta saa mukaan. Mukaan tulee: Jotkut tuning helmalevikkeet, valkoiseki maalatut. Maalaamaton spoileri. Hifit puran autosta pois eli autosta ei löydy äänentoistoa muuta kuin mankka ja virta ja rca kaapelit valmiiksi vedetty konttiin ja kaiutinpaikoille. Jos kiinnostuit tai kysyttävää niin viestiä tai soita 044 9783141. Vaihdot voi kiinnostaa melkein mihin vaan.


Tekniset tiedot

Katsastettu
05.2023
Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1590 cm³
Teho
66 kW / 88 hv
Omamassa
1040 kg
Vetomassa jarruin
960 kg
Vetomassa jarruitta
400 kg
Leveys
1680 mm
Väri
Musta
Henkilömäärä
5

Lisävarusteet (15)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Lämmitetyt istuimet, Virtalähde 230V, Kevytmetallivanteet, Ohjaustehostin, Sumuvalot, RDS Radio, USB A-liitin, Bluetooth, Audioliitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

7 l/100km

Ilmoittajan tiedot

Hugo Elenius

Käyttäjänä

Huhtikuu 2021

Sijainti

Uusikaarlepyy

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin