Mazda 626

Hatchback 2.0 Manual, 95hp, 1984

Hinta: 1 200 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty31.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1984

Mittarilukema

315 500 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

AUL-804

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tästä vähän harvinaisempi ja vielä harvinaisemmalla varustelulla oleva Mazda vaikka seuraavaan FinnJaeen, Mazdago-miittiin tms. autotapahtumaan tai vain omaksi iloksi nostalgiafiilistelyyn. Oon ajanu autolla syksyllä mm. Ylläksellä ja ilman ongelmia selvisin Jyväskylään. Autolla käyty 1.5. Keskisuomalaisen Vappucruisingissa joten auto on valmis ajoon. Pari kertaa ajoin talvellaki ja hyvin lähti käyntiin silloinkin sekä lämpesi nopeesti. Taitaa olla mulle jo 4. tai 5. 626. Viimiset 10v ajettu katsastushistorian mukaan vaihtelevasti 1000 ja 2000km/v. 10 viime vuoden aikana tullu 14tkm. Katsastettu 8.2023, seuraava katsastus 26.8.2024 ja ensi vuoden jälkeen tarviiki katsastaa vain 2v välein. HUOM. Kuvissa takakontissa näkyvät renkaat eivät tule auton mukana, Tämän kesärenkaat ovat aluvanteilla. Niistä laitan kuvat myöhemmin. varusteita mm. - sähkölasit, jotka toimii apparin oven lasia lukuunottamatta - penkinlämmittimet, (kuskin puolen ainaki toimii) - kattoluukku (saa ohjekirjan mukaan käytettyä manuaalisestikin, sähköt ei kuulemma pelannu ostaessani enkä ole sen koommin kokeillukkaa) - kasettisoitin/radio - huoltokirja ja nippu muita papereita (mm. ruostesuojattu ainaki 4 kertaa) - 2 renkaat kesärenkaat aluvantein (kuvat tulee myöhemmin) - kaikenlasia erikoisia huomio- ja ilmoitusvaloja (joissain malleissa myös huomioääniä) erilaisille toiminnoille. - mikään vikavalo ei pala eikä kumma kyllä ole tiputellut öljyäkään seinonnassa ollessa. viat: Enimmäkseen kosmeettisia, pakoputki saattaa vähän vuotaa ja kierroslukumittari elää välillä omaa elämäänsä. Bensamittariki tuntuu näyttävän usein tyhjää siinä vaiheessa kun tankissa olis vielä n. puoli tankkia. huomioita: lämmöt saa päälle konehuoneen puolelta erillisestä kahvasta. Jos meinaa kylmällä kelillä ajella. Ei pakkomyynnissä ja myydään mieluiten hyvään kotiin. Vaihdossa vois käydä ajokuntoinen paku pitkällä leimalla.


Tekniset tiedot

Korimalli
Viistoperä
Moottorin tilavuus
1998 cm³
Teho
70 kW / 94 hv
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (9)

Lohkolämmitin, Sähköikkunat, Käsikäyttöinen katto, Kattoikkuna, Kevytmetallivanteet, Ohjaustehostin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

8 l/100km

Ilmoittajan tiedot

Aksu

Käyttäjänä

Elokuu 2013

Sijainti

Jyväskylä

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Meillä myyt autosi jopa kahdessa päivässä!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin