Mercedes-Benz 180

C180 kompressor avantgarde

Myydään

Ilmoitus jätetty19.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2003

Mittarilukema

243 024 km

Moottoritilavuus

1.8 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

BSB-913

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Hei olis avantgarde Mersu vaihtoa vailla! Suunnitelmiin tuli muutos ja pitäisi äkkiä saada leimattu auto tilalle! Vaihtoa voit ehdottaa bensa autoon missä olisi leimaa 2 kk! Leima meni umpeen. Tässä oiva laulu auto joten humppavehkeille olisi pihaut valmiina! Edellisen toimesta myös röyheät äänet mutta ei liian kovat,kulee omat ajatukset ajaessa. Kattoluukku mutta lasi rikki, paikatu gorilla teipillä ettei vedet tule sisään. Saksan maalta saa uuden lasin edullisesti. Ei tuota öljyä. Vaihde laattikko toimii kuin ajatus! Todella hyvä ajaa. Auto ei ole uusi joten käytön jälkiä näkyy. Ei kolise pahemmin. Todella siisti sisältä! Koneessa on hevoset tallessa. Auto löytyy vihdistä. Kyselyt numeroin 0452459820. Pikainen tarve leimalliselle autolle! Kiitos kun jaksoit lukea loppuun. Uusi etuvalo umpio myös mukaan.


Tekniset tiedot

Korimalli
Farmari
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
1790 cm³
Teho
105 kW / 141 hv
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5

Lisävarusteet (26)

Lohkolämmitin, Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Avaimeton lukitus, Sähköikkunat, Automaattinen katto, Kattoikkuna, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Bluetooth, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Vetokoukku

Ilmoittajan tiedot

mika lasanen

Käyttäjänä

Syyskuu 2014

Sijainti

Vihti

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Meillä myyt autosi jopa kahdessa päivässä!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin