Mercedes-Benz 250

250 automatic

Hinta: 6 600 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty5.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1983

Mittarilukema

235 000 km

Moottoritilavuus

2.5 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

TUH-250

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Olisiko Mersulle uutta kotia? W123 2.5 6cyl bensa 4v automaatilla Ajettu 235tkm Ensi rek 19.8.1983 Katsastettu 4.8.2023 Sijainti: kotka Auto käyty läpi sisustaa lukuunottamatta museo leimaa silmällä pitäen. Alusta täysin ehjä, 80% nivelistä ja puslista uusittu (jouset+iskarit myös) takakynkät 95 ruoste vapaat ja ehjät. Jarrusatulat ehostettu ja levyt+palat uusittu. Jarruputkia uusittu+letkut Taka äänenenvaimennin rakennettu tarvike mallista kun ei mistään löytynyt alkuperäistä. Sisustassa kaikki alkuperäistä paitsi radio joka kuitenkin Mersun lisävaruste ja ajan henkeen sopiva. Sininen kangas sisusta, päällä olleet sukoolit on säästänyt tämän tähän päivään hyvänä koelaudassa muutama halkeama Pintaruosteita fiksailtu ja maalattu pois lukien konepelti ja katto, harrastelijan toimesta joten pieniä sanomisia on mutta Yleisilme siisti. Ikkunoiden ja ovien tiivisteet uusittu, tuulilasin tiiviste vielä kyydissä. Uudet renkaat+vanteet fiksattu alkuperäisvärillä Moottoriin on uusittu, bensapumppu, suodatin, tulpat+johdot jakajan kansi sekä pyöriä. Öljyt+suodatin Kansi tehty kokonaan, kumit, ohjurit hionnat ja oikaisu, samalla vaihdettu ehjät pakosarjat+Weberin 38 kaasutin+adapterit alkuperäiselle putsarille. rikkinäisen solexin tilalle (vanhat saa mukaan) Moottori pelaa hienosti ja vaihteisto vaihtaa niin nätisti kun tuon ikäinen voi. Vaihteistoon öljyt ja suod vaihdettu. Paksista löytyy varapyörä+työkalut Auton historia muutamalta edelliseltä omistajalta tiedossa. Vaikea hinnoitella kun ei ole verrokkeja tällähetkellä. Hinta pyynti 6900e tarjous Yv:nä lisätietoa ja numeroa jos haluaa soitella.


Tekniset tiedot

Katsastettu
08.2023
Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2525 cm³
Teho
103 kW / 138 hv
Vääntö
200 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
12.2 s
Huippunopeus
180 km/h
Vetomassa jarruin
1500 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (9)

Lohkolämmitin, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Metalliväri, Kevytmetallivanteet, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Sumuvalot, Radio


Kulutus ja päästöt

13 l/100km

Ilmoittajan tiedot

Ari

Käyttäjänä

Elokuu 2013

Sijainti

Kotka

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin