Mercedes-Benz 320

Elegace

Hinta: 1 400 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty7.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2001

Mittarilukema

440 000 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

GLC-595

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Myydään pois itselle tarpeettomana. Päivittäin ollut käytössä ja tasaset kyydit ja varma auto ajella pidempiäkin matkoja. Auto on 23 vuotta vanha joten kosmeettisia vikoja varmasti löytyy mutta ei pahimmasta päästä mitä ruosteisiin tulee. Ei herjaa vikavaloja. Leimaa marraskuuhun. Yhdet renkaat aluvanteilla (talvi). Rekisteröity pakettiautoksi joten edullinen pitää. Vaihtaa vaihteet nätisti. Ei pakko myynnissä. Eli ei lähde puoli ilmatteeksi. Lisäkysymyksiä saa esittää.


Tekniset tiedot

Korimalli
Farmari
Väri
Hopea
Henkilömäärä
2

Lisävarusteet (27)

Lohkolämmitin, Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Sähköiset istuimet, Ilmajousitus, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Avaimeton lukitus, Sähköikkunat, Automaattinen katto, Metalliväri, Kattoikkuna, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, CD-soitin, Radio, Vetokoukku


Kulutus ja päästöt

6 l/100km

Ilmoittajan tiedot

JO

Käyttäjänä

Elokuu 2021

Sijainti

Alajärvi

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin