Mercedes-Benz C 200

2h paku

Hinta: 2 250 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty18.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2005

Mittarilukema

408 123 km

Moottoritilavuus

2.1 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

-

Rekisterinumero

EMM-842

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tästäpä siistinäpidetty paku cee eteenpäin! Tosiaan rekattu pakettiautoksi. Helppo rekisteroidä takas henkilöautoksi tarvittaessa, penkit saa hilppeineen mukaan! Itsellä ollut marraskuusta asti koulu/työmatka ajossa. Eli pääosin matkaa ajettu minun omistuksen aikana. Verot pakuna vain 399/vuosi. Pelkkä diesel vero 68e/vuosi. 200cdi+6v-manuaali takaa suhteelisen maltillisen kulutuksen! Auto on katsastettu marraskuussa huomautuksitta. Etuovissa ground zeron 525 erillisarja, peräkontissa RCA piuhat valmiina jos soittimen haluaa laittaa. Viimeisimpiä vaihettuja osia. -jarrupalat -etuiskarit ja jouset -takajouset ja iskarit -pakosarjantiiviste -apulaitehihna+kiristin -öljyt ja suodatin 5tkm sitten -ojaamonsuodatin -ilmansuodatin -narinahela Aukoton huoltokirja, vinopino kuitteja. Yhdet renkaat, talven alussa laitettu uudet kitkat. Muutama miinuskin on, kyseessähän ei ole uusi auto. -srs tunnistin vänkärin penkissä viallinen. Valo sammuu kun penkille istuu ja syttyy kun nousee. Antaa vikakoodin 9025. -etupuskurissa halkeama ja lista rikki, samanpuoleisessa lokarissa pieni lommo (näkyvät kuvissa) -toinen takaovi aukeaa sisältä ja toine ei ollenkaan. Itseä ei ole haitannut kun paku kyseessä. -käsijarrua pitäs kiristää -kuskin ikkuna ei aukea Jotain jäi varmasti kertomatta. Ota yhteyttä rohkeasti jos on kysyttävää, parhaiten saa kiinni viestillä tai soittamalla numeroon 0456015485-kaarlo. Kerro oma hintanäkemyksesi! Vaihdossa vanhat mersut kiinostaa. Mieluiten rahalla.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
01.2005
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2100 cm³
Teho
122 kW / 164 hv
Huippunopeus
220 km/h
Henkilömäärä
2
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (22)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Sumuvalot, Radio, DVD-soitin, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

6 l/100km

Ilmoittajan tiedot

kake

Käyttäjänä

Helmikuu 2022

Sijainti

Tyrnävä

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin