Mercedes-Benz C 200

Hinta: 1 700 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty22.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2004

Mittarilukema

596 804 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Siitä seuraavalle C-mersu jolla on vielä paljon kilometrejä edessä! Auton hinnassa on tinkivaraa mutta mieluusti vaihtaisin toiseen autoon! Auto on ikäisekseen ja kilometreistä huolimatta hyvässä kunnossa, vähän ajanpatinaa siellä täällä mutta en minä uutta myykkään! Vahvalla ja varma toimisella om646 moottorilla joka ei lopu ajamalla! kyseisen moottorin perästä löytyy 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. mukaan tulee kesä(syksyllö otetussa kuvassa näkyy kesävanteet. +talvirenkaat peltivanteilla joilla ajaa vielä talven jos toisenkin riippuu ihan ajojen määrästä! myös lähes uudet facelift umpiot jotka ehkä laitan jo autoon kiinni jos vain kerkeän! Auto pestään ja imuroidaan ennen myynti! 2xrenkaat 2xavaimet Vaihot kiinnostaa vain saksalaisiin muita turha ehdottaa. MB w/s211, w/s203, hyvin huolletut 3bg passatit, jotkin audit mutta bmwt ei kiinnosta. Sitten niitä miinuksia. -hitsattavaa varmasti löytyy mutta emmä uutta autoa olekkaan myymässä. (edit 21.3 hitsaan nyt viikonloppuna ne 2 paikkaa.) -vuotaa jostain polttoainelinjasta dieseliä (edit 21.3 vuoto löydetty paikkaan nyt viikonloppuna.) kun saan nuo korjattua niin hinta luonnollisesti nousee, siispä tuosta hyvä käyttöauto vielä seuraavalle! Huollot: Iskarit+jouset eteen ilman- ja raitisilmasuodatin öljyt+suodatin käsijarrun kengät polttoainesuodatin ilmamassamittari jos hinta ei miellytä niin tarjoa! varmasti jotain jäi sanomatta, soita tai paa viestiä nii kerron lisää!


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
11.2003
Katsastettu
09.2023
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Takaveto
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (27)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Aleksi T

Käyttäjänä

Helmikuu 2023

Sijainti

Oulu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin