Mercedes-Benz C-sarja

C 200 CDI Manual, 115hp, 2003

Hinta: 1 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty9.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2003

Mittarilukema

469 689 km

Moottoritilavuus

2.1 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

RTF-517

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Nyt tässä kunnossa 1000 käteiskaupalla. Hinta nousee kun leimaan auton. 1.4.2024 alkoi kuskinpuoleinen eturengas vollottaa oikealle kääntyessä. Uusi etupyöränlaakerisarja käyty hakemassa, jonka saa mukaan, jollen ite kerkiä korjauttaa. Edit: Asiaa tutkittu, eikä vika olekkaan laakeri. Äänen lähde vielä tuntematon. Vaihtohinta katsotaan tapauskohtaisesti! Laitetaas myyntii/vaihtoon hyvin palvellut mersu. 6 vaihteinen manuaali. Päivittäisessä ajossa. Pieni kulutteinen. Auto kaikin puolin toimiva. Toimitti erityisesti viimekesänä pitkänmatkan ajoa ongelmitta. Huollettu on aina kun on tarvetta ollut. Pientä ajan patinaa havaittavissa korissa, niin kuin näissä yleensäkkin. Vielä saa otettua kiinni. -Miinuksia 2 Hehkua pimeenä. Lauhduttimen kuivaimen korkki vuotaa, joten ilmastointi ei toimi. Auto nykii välillä kovasti kiihdyttäessä, mutta kun painaa hieman lisää kaasua, niin kiihtyy normaalisti. Ei anna vikakoodia. Ilmamassamittari vaihdettu, mutta ei vaikutusta. Tuulilasissa särö apukuskin puolella, sai huomautuksen viime leimalla. Kuskinpuolelle eteen pitäisi vaihtaa alimmainen tukivarsi, kun kolkottaa montuissa. (Vaihdan jos kerkeän). 10.4.2024 Tukivarsi hommattu. (Vaihdettu 13.4.2024) Leimalla pitäisi käydä viimeistään 10.5.2024. Muutoin kyllä siisti ja tasaisesti käyvä auto joka päiväsestä käytöstä. Ajettu on 469 689Tkm ja lisää tulee kokoajan. Videolta näkee tarkemmin autoa. Lisätietoa saa kysymällä. Vaihdossa menisi joku pakettiautoksi rekisteröity farmari, pakettiauto tai pieniruokainen bensa farmari, mutta kaikkea saa ehdottaa. Lisätietoa saa kysymällä. EI PAKKOMYYNNISSÄ!


Tekniset tiedot

Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2148 cm³
Teho
85 kW / 114 hv
Vääntö
250 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
12.1 s
Huippunopeus
203 km/h
Vetomassa jarruin
1500 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (27)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Avaimeton lukitus, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, Ajotietokone, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

6.1 l/100km / CO2-päästöt 161 g/km

Ilmoittajan tiedot

Samu

Käyttäjänä

Syyskuu 2013

Sijainti

Ähtäri

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi ja kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin