Mercedes-Benz C-sarja

Hinta: 1 650 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty16.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2002

Mittarilukema

360 000 km

Moottoritilavuus

2.2 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

MTF-661

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Vaihdossa voi tarjota vanhempia mersuja 201/124/210yms saa tarjota muitakin Noniin Elikkäs siitä hakemaan pienimuotoinen projekti. Mersu toimitti itsellä käyttöauton virkaa kunnes ei enää startannut avaimesta ja jäi pihaan seisomaan kun ei ole aikaa perehtyä ja uusi auto jo alla. pitkällä starttauksella saattaa lähteä käyntiin kun päästää vähän suutinputkea löysälle joten todennäköisesti polttoaine linjassa vuoto? Vetämällä kyllä lähtee heti käyntiin. auto on ohjelmoitu jollain ohjelmalla ja "popparirajoittimella" jonka johdosta vetoja löytyy vaikka kuinka mutta vetää vikatilaan jos polkaisee kaasua joka todennäköisesti johtuu mahdollisesta polttoainelinjan vuodosta? ja vielä viimeisenä että ei liian helpolla pääse niin kuskinpuolelta takaa vuotaa vähän jarrunestettä satulan lähettyviltä. Leimaa mersussa on syksyyn. (tarkistan tarkan ajan ku käyn auton luona) alla 16tuumaiset pyörät nastoilla ja tehoa välitää luja 6v manuaali loota. subbarille menee kaapelit perälle, ja vielä kirsikkana kakun päälle 2-din kosketusnäyttö mankka. autossa myös säädettävä alustasarja. Rekisteröity pakettiautoksi.


Tekniset tiedot

Korimalli
Farmari
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2200 cm³
Väri
Vihreä
Henkilömäärä
2
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (10)

Lohkolämmitin, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, LED-ajovalot, Luistonesto, Sumuvalot, Bluetooth

Ilmoittajan tiedot

Harri Toivonen

Käyttäjänä

Toukokuu 2022

Sijainti

Kuortane

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin