Mercedes-Benz C-sarja

C 180 Coupé BlueEFFICIENCY Manual, 156hp, 2012

Hinta: 16 499 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty23.6.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2012

Mittarilukema

78 000 km

Moottoritilavuus

1.8 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

EPT-958

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Markkinoille erittäin herkullinen C-sarjan Coupe. Tämä auto on sinulle, jos haet autolta näyttävää ulkonäköä sekä taloudellista ajoa. Mikäli haluat pellin alta löytyvän 500 hevosvoiman V8 moottorin, voit ohittaa tämän ilmoituksen. Autoa on laitettu omaan silmään mielyttäväksi, mutta voidaan laittaa myös täysin vakion näköiseksi, jos haluaa ja hinta on tottakai tällöin alhaisempi. ( 2 viimeistä kuvaa vakiona) Auto on varustukseltaan mallia Avantgarde, eli suomeksi sanottuna paremmin varusteltu auto. Autohan on todella pieniruokainen sekä huoltovälit ovat pitkiä. Halpa ylläpitää. Syö n. 6-8 litraa satasella riippuen ajotyylistä. Jousitus on sen verran napakka ja sporttinen,joka takaa hyvän ajomukavuuden. Moottori käynnistyy ilman tärinöitä ja värinöitä ja käy kauniisti. Auton kilometreistä sen verran, että ; Rungolla ajettu: 205000km Moottorilla ajettu: 77000km Ei tarvitse säikähtää, sillä koneen vaihdosta löytyy yli 7000 edestä kuitteja. Tähän kylkeen on lisätty vuoden turva/takuu moottorille. Voin sanoa, että tässä on ainakin seuraavalle omistajalle huolettomia kilometrejä edessä. Moottori ostettiin Tammer Dieseliltä ja vaihto suoritettiin paikallisessa merkkiliikkeessä 2023 marraskuussa. Öljyt/suodatin on vaihdettu 10000km välein. Viimeisin tehty 500km sitten! Katsastettu 5.10.2023 puhtailla papereilla! Voidaan katsastaa vielä uudestaan ostajan löytyessä! Ota rohkeasti yhteyttä matalalla kynnyksellä. Soittaja on voittaja! Varusteita on ihan kiitettävästi, autosta löytyy: Vakionopeudensäädin: nopeudenrajoittimella - Attention Assist (vireystila-avustin) - Navigointijärjestelmä - Pysäköintitutkat edessä ja takana - Harman/Kardon - Surround Sound System - Bluetooth handsfree - Radio ja CD-soitin - Ajotapavalitsin: Eco - ILS - XENON (Intelligent Light System) Xenon kaarre ja kauko-ajovalot - Sumuvalot - Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä - Vaalea nahkasisusta - Musta kattoverhoilu - Osittain sähkösäätöiset etuistuimet - Automaattinen ilmastointi - Ajotietokone - Sadetunnistin - Lohkolämmitin - Tummennetut takasivulasit ja takalasi - Sähkökäyttöiset ikkunat - Sähköisesti säädettävät sivupeilit - Penkinlämmittimet - Turvatyynyt - Isofix-valmius - Luistonestojärjestelmä - Lukkiutumattomat jarrut (ABS) - Keskuslukitus: Kaukosäätöinen - 2 x Avain - Varashälytin - Kahdet renkaat (talvi=hyvät nastat, kesärenkaat uudet!


Tekniset tiedot

Korimalli
Coupe
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
1796 cm³
Teho
115 kW / 154 hv
Vääntö
250 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9 s
Huippunopeus
225 km/h
Vetomassa jarruin
1800 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
2
Istuinmateriaali
Keinonahka

Lisävarusteet (31)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköavusteinen takakontti, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Start/stop -moottori, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Liikennevalotunnistus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, USB A-liitin, Bluetooth, Mobiiliverkko (3G tai 4G), Ajotietokone, Ääniohjaus, Audioliitin, CD-soitin, Radio, DVD-soitin, Pysäköintiavustin


Kulutus ja päästöt

6.7 l/100km / CO2-päästöt 157 g/km

Ilmoittajan tiedot

Zvnkku

Käyttäjänä

Kesäkuu 2021

Sijainti

Turku

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin