Mercedes-Benz CLS

350 7G-Tronic, 272hp, 2005

Hinta: 6 700 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty8.11.2023

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2005

Mittarilukema

270 000 km

Moottoritilavuus

3.5 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

EUY-123

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tuommoinen CLS mersu etsisi uutta kotia talviautokuumen johdosta. Tosiaan auto on siistissä kunnossa ja toimii jokapäiväisessä ajossa. Moottorissa on tehot tallella, eikä tiputtele mitään, saatikka pidä sivuääniä. Laatikkokin tuntuu vaihtavan hyvin. Autosta löytyy sähköpenkit muistilla sekä automaatti-ilmastointi jne. herkuilla, mitä tuohon aikaan saanut. Kattoikkuna myös toimii. Muutamia miinuksiakin löytyy, jotka myös huomioitu hinnassa. Vasen lähivalo ei toimi. Vika ei ollut polttimossa, joten en lähtenyt enempää tutkimaan asiaa. Etuikkunoiden nostinvaijjeri on pompannut molemmilta puolilta pois paikoiltaan. Muita miinuksia ei nyt tule äkkiseltään mieleen. Auto ei ole pakkomyynnissä, vaan menee talliin säilöön, jos ei löydy ostajaa/vaihdokkia. Plussat: -Todella siisti nahkasisusta -Hyvä äänentoistojärjestelmä -Jälkiasennus Bluetooth -Imusarjaläppien mekanismi vaihdettu metalliseen -Kohtuullisen tehokas -Ei ruostevikaa -Kattoluukku -Uudet ikkunan nostinvaijjerit -Uusi raidetangon pää -Siistit 18 aluvanteet -Suuttimien tiivisteet juuri vaihdettu -Ei tupakoitu eikä muutenkaan outoja hajuja Miinukset: -Ikkunan nostinvaijjerit pois paikoiltaan -Kulmat vois säätää -Vasen lähivalo Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!


Tekniset tiedot

Korimalli
Coupe
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
3498 cm³
Teho
200 kW / 268 hv
Vääntö
350 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
7 s
Huippunopeus
250 km/h
Väri
Musta
Henkilömäärä
4
Ovien lukumäärä
4
Istuinmateriaali
Nahka

Lisävarusteet (27)

Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Metalliväri, Kattoikkuna, Pimennetyt ikkunat, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Ohjaukseen perustuvat valot, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Bluetooth, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Pysäköintiavustin


Kulutus ja päästöt

10.1 l/100km / CO2-päästöt 241 g/km

Ilmoittajan tiedot

Matias

Käyttäjänä

Toukokuu 2015

Sijainti

Riihimäki

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin