Mercedes-Benz E 320

E320 CDI

Hinta: 3 600 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty20.2.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2004

Mittarilukema

543 000 km

Moottoritilavuus

3.2 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

ABF-830

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Hyvin palvellut johtotähti jäi ylimääräiseksi isomman auton vuoksi. Ikäisekseen siisti sisältä ja ulkoa, poislukien etupuskuri josta puuttuu hieman palasia ja joitakin ruostekohtia kuten tämän ikäisissä tuppaa olemaan. Tämän mallin paras eli Avantgarde varustelu, nahkapenkit, oviverhoilut jne. jne. Jälkiasennettu Ebersbächer-lämmitin puhelin ohjauksella(remuc), joka voidaan poistaa jos hinnasta haluaa kovasti tinkiä. Ilmajouset uusittu 14.3.24, nyt perä pysyy ryhdissä! Vetokoukku (irroitettava) ja hyvät vetomassat löytyy. Hyvät talvirenkaat tarvike alumiinivanteita. Kesärenkaat ostettava uudet, mutta alkuperäiset aluvanteet hyvät. Leimattu 1/24. Ei vaihtoa autoon kun ei ole autolle tarvetta, muita koneita ja ajopelejä harkitaan tapauskohtaisesti! Kysymällä selviää, jos ja kun jotain kiinnostavaa kuitenkin puuttuu tästä. Soittaja on voittaja. PS: laitettu säästöohjelma, todelliset tehot (260hp) ja väännöt (590Nm) hieman paremmat kuin vakiona.


Tekniset tiedot

Korimalli
Farmari
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
3222 cm³
Teho
150 kW / 201 hv
Vääntö
500 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
8.2 s
Huippunopeus
234 km/h
Vetomassa jarruin
2100 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (29)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Webasto/Eber, Ilmastointi, Vyöhykeilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Ilmajousitus, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Sähköikkunat, Kevytmetallivanteet, Xenon-ajovalot, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Paikallaanpitoavustin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

7.3 l/100km / CO2-päästöt 194 g/km

Ilmoittajan tiedot

RiT

Käyttäjänä

Lokakuu 2015

Sijainti

Pudasjärvi

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin