Mercedes-Benz E-sarja

E 200 T CDI BlueEFFICIENCY 7G-Tronic Plus, 136hp,

Hinta: 10 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty20.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2012

Mittarilukema

342 000 km

Moottoritilavuus

2.1 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

OTE-166

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Järkikilometreillä oleva kaikinpuolin toimiva johtotähti. Avantgarde ja varusteita ihan mukavasti. Juuri katsastettu ja katsastus voimassa 22.4.-25. Ja ja juuri huollettu.Moottoriöljynvaihto, vaihteistoöljynvaihto+kaikki suodattimet. Uusi laturi. Hyvä huoltohistoria. Koriltaan kunnossa ja niinkun kuvista näkee, niin siisti ja kolhuton. Nätti helmiäisruskea väri, joka näissä kuvissa ei taida päästä oikeuksiinsa. Sisustaltaan kutakuinkin virheetön, kuskin penkin istuinosan reunassa pieni murtuma/halkeama, näkyy kuvissa. Ajolleen hyvä ja vakaa, alusta kunnossa, ei ylimääräisiä kilinöitä tai kolinoita. Moottori ja voimansiirto kunnossa, ei ylimääräisiä ääniä sielläkään, ei syö tai kuseksi öljyjä tai nesteitä. Tämä jäämässä uuden auton tieltä "kakkosautoksi" ja on siihen hommaan vähän turhan hyvä.Vaihdossa halvempi käyttöauto, etusijalla Mersu, 204-korinen farmari C diesel ja automaatti. DC-vene, Mönkijä, Moottoripyörä. Moottorikelkka, jotain muuta? Tarjoa jos vaikka kolahtaisi.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
02.2012
Katsastettu
04.2023
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2143 cm³
Teho
100 kW / 134 hv
Vääntö
300 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
10.1 s
Huippunopeus
203 km/h
Vetomassa jarruin
1900 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Ruskea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (40)

Webasto/Eber, Ilmastointi, Ohjauspyörävaihteisto, Lämmitetyt istuimet, Sähköavusteinen takakontti, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Start/stop -moottori, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Pysäköintitutka, LED-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Ohjaukseen perustuvat valot, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, USB A-liitin, Bluetooth, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Pysäköintiavustin, Kahdet renkaat


Kulutus ja päästöt

5.3 l/100km / CO2-päästöt 140 g/km

Ilmoittajan tiedot

Pasi Suomela

Käyttäjänä

Huhtikuu 2014

Sijainti

Hämeenkyrö

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin