Mercedes-Benz E-sarja

230 TE Manual, 132hp, 1992

Hinta: 2 800 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty12.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1992

Mittarilukema

468 095 km

Moottoritilavuus

2.3 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

RBY-356

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tästä näppärä mersu seuraavalle! Hyvässä kunnossa näin vanhaksi autoksi. öljyt vaihdettu aina 5-10tkm välein ja Leimaa tässä on kesäkuun alkuun. Auto tullut mulle elokuun lopulla ja sen jälkeen ajettu 20tkm. Autoon on siinä ajassa vaihdettu. - öljyt & suodatin x 2 - tulpanjohdot - ryypynrele - vakiojouset oikeilla painoarvoilla joka nurkkaan - ilmastoinnin puhallin moottori - termostaatti - uusiakku - takakelkan puslat Plussaa autosta löytyy - ilmastointi joka puhaltaa jääkylmää - 5 lovinen manuaali - kova pohja - kattava huoltokirja ja historia hyvin tiedossa - suomenkielinen ohjekirja - vetokoukku - hyvä kuntoinen sisusta (kuskin penkissä vain alkavaa repeämää) - toimiva keskuslukitus (kuskin ovesta kuitenkin lukko pesä rikki/jumissa, mutta repsikan toimii moitteetta) - jälkiasenteinen kaukosäätöinen keskuslukitus Eihän tässä uutta autoa olla myymässä eli kyllähän tästä vikojakin löytyy. - suurin vika eli abs ei toimi ja valo palaa mittarissa (ilmeisesti jokin nopeusantureista viallinen) ei kuitenkaan mielestäni vaikuta mietenkään ajoon - kontissa alkaa olemaan ruostetta ja kukkaa - etukaaret on vähän mitä on (ei kuitenkaan reikiä) - muttamassa paikassa lakkavikaa Autossa alla puoli talvea ajetut Hakkapeliitta 8 nastat vakio pelleillä. Kesäksi on 211 vakio vanteet hyvillä nakeilla Mukaan saa kuvien led baarin ja laikka jouset. (Basso ja vahvistin eivät kuulu kauppaan) Hinta ei ole mitenkään kiveen hakattu. Vaihdossa voin ottaa diiseli takapötkön. Etusijalla mersut ja välirahaa on. Parhaiten saat kiinni wa/txt tai normipuhelulla 16-22 040 8493882.


Tekniset tiedot

Korimalli
Farmari
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2299 cm³
Teho
97 kW / 130 hv
Vääntö
198 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
11.4 s
Huippunopeus
188 km/h
Vetomassa jarruin
1500 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (18)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

9.9 l/100km

Ilmoittajan tiedot

Lauri

Käyttäjänä

Elokuu 2019

Sijainti

Pirkkala

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin