Mercedes-Benz E-sarja

E 230 T Manual, 150hp, 1997

Hinta: 1 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty25.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1997

Mittarilukema

343 106 km

Moottoritilavuus

2.3 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

HZT-259

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Siitä väyrynen enemmän sitä tarvitsevalle pitkällä leimalla (seuraava katsastus 2/25 mennessä). Tekniikka toimii hyvin ja vedot tallella. Ulkokuoresta löytyy jonkin verran ruostetta ja muuta käytönjälkeä. Pohja on hyvässä kunnossa. Sisusta hyvässä kunnossa, kuskille ortopedijakkara. Huoltokirja aika ohut, pari merkintää jostain takavuosilta löytyi. Viime huoltoina vaihdettu bensapumppua ja vaihdelaatikon tukikumia. Nyt kesäpyörät alla, kumit parhaat päivänsä nähnyt. Talvipyörät peltivanteilla hyvillä nastarenkailla. Vikoja: -1 vaihde pompahtaa aika usein pois paikoiltaan. Tämän takia vaihdettu laatikon tukikumi mutta ei korjaantunut. Vika melkovarmasti vaihdevivuston huonoissa säädöissä tai jossain muussa tukikumissa. Korjaan jos kerkeän. -edessä oikella kolahtelee, silmämääräisesti ei muuta näkyvissä kuin kallistuksenvakaajan välikumit löysät Nämä viat ei haittaa ajoa ja korjailen näitä aina kun ehdin. Myyn koska ei tarvetta välttämättä toiselle autolle. Jos hinta ei miellytä niin saa tarjota. Vaihtoa voi ehdottaa halvempiin 2 tai 4 pyöräsiin.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
12.1996
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2295 cm³
Teho
110 kW / 148 hv
Vääntö
220 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
11.2 s
Huippunopeus
208 km/h
Väri
Vihreä
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (17)

Lohkolämmitin, Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sadetunnistin, Avaimeton lukitus, Metalliväri, Hiihtoluukku, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, RDS Radio, Radio, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Niko Kuikka

Käyttäjänä

Toukokuu 2014

Sijainti

Jyväskylä

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin