Mercedes-Benz E-sarja

E 220 T d 9G-Tronic, 194hp, 2018

Hinta: 29 800 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty5.6.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2018

Mittarilukema

110 300 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

ZMB-191

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Myydään todella hyvässä kunnossa oleva farmari mersu. Autoa on pidetty todella hyvin. Ei ole pesty kuin käsipesussa. Vahattu keväisin ja syksyisin. Ei kolaroitu! Auton tekniikassa ei ole mitään moitittavaa,vaan kaikki toimii moitteettomasti. Ilmajouset vain takana. Kilometrejäkään ei ole vielä kovinkaan paljoa. Autossa on täydellinen sähköinen huoltokirja! Jälkiasennuksena moottorin letkulämmitin, roiskeläpät jokaisessa pyörässä sekä tavaratilan kumikaukalo. Mukaan myös käyttämättömät kangasmatot. Ambiente-monivärinen tunnelmavalaistus. Lukittaessa peilit kääntyvät koriin päin. Vuoden vanhat kesärenkaat. Nelipyöräsuuntauskin on tehty, joten auto kulkee kuin juna! Vetokoukku toimii sähköisesti! Ajovalot ovat todella hyvät.vaihtuvat niin, että ne eivät paista vastaantulijan silmiin,mutta näyttävät todella hyvällä valoteholla ojanpientareet! Tästä todella hyväkuntoinen auto uuteen kotiin. Auto tarjoilee sinulle nautinnollisia ajokilometrejä vielä vaikka miten paljon!


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
12.2017
Katsastettu
12.2022
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
1950 cm³
Teho
143 kW / 192 hv
Vääntö
400 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
7.7 s
Huippunopeus
235 km/h
Vetomassa jarruin
2100 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (47)

Sisätilapistoke, Webasto/Eber, Ilmastointi, Ohjauspyörävaihteisto, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Start/stop -moottori, Sähköiset istuimet, Ilmajousitus, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Avaimeton käynnistys, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Pysäköintitutka, LED-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Adaptoituvat ajovalot, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Törmäyksenesto, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, RDS Radio, USB A-liitin, Apple Carplay, Bluetooth, Mobiiliverkko (3G tai 4G), Ajotietokone, GPS navigaattori, Radio, Pysäköintiavustin, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

4.2 l/100km / CO2-päästöt 109 g/km

Ilmoittajan tiedot

mauno_viitala16

Käyttäjänä

Tammikuu 2021

Sijainti

Lapua

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin