Mercedes-Benz E-sarja

E 200 T CDI 5G-Tronic, 136hp, 2009

Hinta: 3 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty16.6.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2009

Mittarilukema

546 700 km

Moottoritilavuus

2.1 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

GLM-238

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Just katsastettu siisti kuntoinen farkku Mersu. Leimalle vaihdettu etualapallo nivelet. Hyvä vetoinen moottori vaikka onkin vain 200 CDI, ja on myös polttoaine taloudellinen kulutus. Lähes täydellinen huolto historia dokumentoituna, alkuvuosista sähköiset huoltoraportit tulostettuna, sekä kasa korjaus kuitteja. Viimeiset 4 vuotta huollettu itse ja kirjattu vihkoon mitä tehty. Tuulilasi uusittu 2021 maksoi 300e ja on edelleen tosi hyvä ja selkeä. Suuttimet kaikki 4 uusittu,viime vuonna, finjectorilta ostettu maksoi 1300e, kuitti tallessa,nämä myös koodattu auton ecuun Delphin tietokoneella. Polttoaineen annostelu venttiili uusittu myös 150e sekä ilmajousituksen kompura 2023 kuitti 300e löytyy tästäkin. Ilmajouset uusittu Bilstein alkuperäisiin 700e kpl asennettuna,toinen 2021 vuonna takuuseen kun oli just vaihdettu auton ostaessani, mutta pussi räjähti, ja toinen 2019. 2022 asennettu uusi Defan lohkolämmitin sisä pistokkeella, lämpenee nopeasti kovallakin pakkasella. Myös paljon muuta kuluvaa vaihdettu jarrulevyt palat jarruletkuja, vesipumppu sekä hihna ja kiristin. Ruosteeton kori, takaluukun kannessa kynnen kokoiselta alueelta maali lähtenyt sekään ei ole ruosteessa. Takalasin pyyhin jämähti keskelle lasia, ei tutkittu mistä johtuu. Takapenkeissä lasten istuin korokkeet. Siisti kuntoinen nahka sisusta, penkeissä toki kulumaa. Kesäkäytössä mustat antrasiitti lattia matot talveksi kumi matot MB:n alkuperäiset. Kesärenkaat uusittu viime kesänä melkein uuden veroiset, kun ei paljoo oo ajettu, talvirenkaina Nokia 9 nastat joista vetopyörät uusittu viime talvex, ajelee useemmaan talven niilläkin, ja ovat hienoilla MB Tollimann aluilla. Auto piti itse ajaa loppuun, mutta elämäntilanteen muuttuessa, ei ole tarvetta enää näin isolle autolle. Kasa varaosia uusia ja käytettyjä mukaan tinkaamattomalle ostajalle, hommattu sitä varten jos joku hajoo, ni ei tarvii seisottaa autoo osien takia. Löytyy käytetty ehjä laturi, jarrupalaa uutta pyöränlaakeria ahtoletkuja, raidetangon pää , suodattimia.


Tekniset tiedot

Korimalli
Farmari
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2148 cm³
Teho
100 kW / 134 hv
Vääntö
270 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
10.7 s
Huippunopeus
200 km/h
Vetomassa jarruin
2100 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (24)

Ilmastointi, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Bluetooth, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio


Kulutus ja päästöt

7.1 l/100km / CO2-päästöt 187 g/km

Ilmoittajan tiedot

jukkahaka

Käyttäjänä

Maaliskuu 2021

Sijainti

Ulvila

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin