Mercedes-Benz GL

BlueTec 4Matic Facelift 7P

Hinta: 16 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty27.2.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2010

Mittarilukema

398 000 km

Moottoritilavuus

3.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

NJV-417

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut
Toimituskulut

155 €


Esittely

Tämä auto on pidetty kunnossa ja huollettu hyvin. Varusteita on todella paljon. Kesärankaat todella näyttävillä mustilla vanteilla. Ks viimeinen kuva. Soittele niin kerron lisää. Tästä löytyy kunnon maastoauton lukot ja alustan korkeuden säädöt ja pelit vehkeet ja hörteet. ON HIENO! Vetokyky ei lopu kesken minkään vehkeen kanssa. Auto on kokoajan käytössä ja kilometrejä kertyy kokoajan lisää. Vaihtaa voidaan vähintään 9 paikkaiseen vito, hiace , transporter, transit jne. istuimia tarvii lisää.


Tekniset tiedot

Katsastettu
11.2023
Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
2987 cm³
Teho
155 kW / 208 hv
Vääntö
540 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9.6 s
Huippunopeus
210 km/h
Vetomassa jarruin
3500 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Musta
Henkilömäärä
8
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (50)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Webasto/Eber, Ilmastointi, Ohjauspyörävaihteisto, Vyöhykeilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköavusteinen takakontti, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Ilmajousitus, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Sähköikkunat, Automaattinen katto, Metalliväri, Kattoikkuna, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, MirrorLink, Bluetooth, Kosketusnäyttö, Viihdenäyttö, Ajotietokone, GPS navigaattori, Audioliitin, Radio, Pysäköintiavustin, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

9 l/100km / CO2-päästöt 239 g/km

Ilmoittajan tiedot

Olli Lamminmäki

Käyttäjänä

Syyskuu 2013

Sijainti

Pyhäntä

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin