Mercedes-Benz ML 270

CDI Kats 5/24! Vaihto halvempi 4WD/paku?

Hinta: 2 990 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty22.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2004

Mittarilukema

429 000 km

Moottoritilavuus

2.7 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

TPZ-916

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

Esittely

Juuri katsastettu ML. Tällä kun menet, niin eivät risut ja männynkävyt kiusaa. Katsastettu 22.5.2024. Ruosteeton ja hitsaamaton alusta, kaikki ruosteet ovat näkyvissä ja ne saa hiomalla ja maalaamalla pois. Leimalle tehty takajarrut ja raidetangot, eipä Mersun 2,7d näillä kilsoilla vielä edes huomaa kuluneensa. Automaatti toimii ihan niinkuin pitääkin ja kaikki pyörät vetävät. Hehkun valo jää joskus hetkeksi palamaan eli jokin hehkutulppa pätkii. Kone käy kuitenkin heti kylmästä alkaen kaikilla sylintereillä eli ei vaadi varsinaisesti huomiota. Kaikki toimii. Ilmastointi kylmentää, joskin teho voisi ola parempi. Sähköpeilit ja -lasit toimivat, soitin toimii ja kaiuttimet ovat erinomaiset, vakkari toimii. 2 avaimet ja kaukosäädöt toimivat. Takapenkkiä saa siirrettyä kahdessa osassa eteen/taakse ja tavaratilaan on sekä peite että koiraverkko. Lasit on tehdastummennettu. Ilmastointia saa säädettyä myös takapenkin keskikonsolista. Irrotettavan vetokoukun kohdalle tuleva korin peitelätkä on tallessa. Jostain syystä ilmoitusjärjestelmä ei anna kertoa vaihteistoa. Kuten kuvista näkyy, tämä on automaatti. Kaiken kaikkiaan, hyvä ja siisti peli, joka kaipaa vain kilometrejä. Ostin auton alunperin lahjoitettavaksi Ukrainan armeijalle. Jos se ei mene Suomeen, niin vien sen etelään. Olen käynyt siellä avustuskeikalla jo 10 kertaa. Kerron mielelläni Ukrainan tukemisesta lisää. Vaihtomahdollisuuksia on kaksi. Ensimmäinen vaihtoehto on auto, jota Ukrainassa tarvitaan eli neliveto tai paku. Auto saa olla leimaton, verovelkainen tai ruosteinen, kunhan tekniikka toimii. Jos haluat vaihtaa tälläiseen, niin kerro mitä sinulla on ja paljonko maksaisit väliä. Toinen vaihtoehto on se, että vaihdossa omaisuuteni arvo nousee vähintään 1000e. Silloin vaihdossa käy melkein mikä vain. Tavoitat minut KLO 16 JÄLKEEN ja viikonloppuisin numerosta O4OO-636 789 ja viestillä toki koska vain.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
01.2004
Katsastettu
05.2024
Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
2685 cm³
Teho
120 kW / 161 hv
Vääntö
370 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
11.7 s
Huippunopeus
183 km/h
Omamassa
2870 kg
Vetomassa jarruin
2870 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (26)

Lohkolämmitin, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

9.5 l/100km / CO2-päästöt 250 g/km

Ilmoittajan tiedot

Juha Suominen

Käyttäjänä

Syyskuu 2013

Sijainti

Helsinki

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin