Mercedes-Benz ML

Hinta: 3 250 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty20.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1998

Mittarilukema

345 000 km

Moottoritilavuus

3.2 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

AIS-233

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Varmatoiminen herrasmies maasturi kaupan. Siistikuntoinen ikäisekseen, toimii kuin junan vessa. Laatikko vaihtaa niin nätisti että anopilla pysyy kahvit kupissa. Paljon huollettu möhkäle. Viimeisin huolto n. 3000km sitten:vaihdeltu öljyt, öljynsuodatin, polttoainesuodatin, ilmansuodatin, raitisilmansuodatin, tulpat, puolat, ilmamassamittari, etummaiset lambdat ja vielä hetki sitten bensapumppu. Huoltokuitteja vinopino mukaan.ei kuvan renkailla.lisä hinnasta mukaan karkeat renkaat 235/85 R16 joilla on ajettu tuhannen kilsan verran. Mukaan nastarenkaat ja kesäkumit Autossa on Pioneeri mankka ja alkuperäiset bose kaiuttimet joita säestämässä on 12" subwoofer. Lisävaloa löytyy sen verran että näkee jopa tulevaisuuteen, näillä jos et näe ajaa suosittelen käymään specsaversillä :D Myydään uudemman auton alta pois, joten vaihdossa kelpaa vain raha. soittelahan niin tehdään kaupat.


Tekniset tiedot

Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
3199 cm³
Teho
160 kW / 215 hv
Vääntö
310 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9.5 s
Huippunopeus
180 km/h
Vetomassa jarruin
2650 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Vihreä
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Nahka

Lisävarusteet (35)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sadetunnistin, Avaimeton lukitus, Avaimeton käynnistys, Sähköikkunat, Automaattinen katto, Metalliväri, Kattoikkuna, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, RDS Radio, USB A-liitin, USB C-liitin, Bluetooth, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

13.8 l/100km / CO2-päästöt 330 g/km

Ilmoittajan tiedot

Janne Orrenmaa

Käyttäjänä

Maaliskuu 2019

Sijainti

Hanko

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin