Mercedes-Benz ML

Hinta: 4 250 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty14.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

500 000 km

Moottoritilavuus

3.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

ZJJ-461

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tästä jollekin kaikinpuolinen toimiva riski kärryn veturi jolla saa laillisesti vetää 3500kg kärryä. Auto on siis rautajousilla oleva joten ei ole ilma-alustan ongelmia tässä. Itse olen autoon vaihtannut kaikki suodattimet,moottoriöljyt,vaihteistoöljyt(tämä liikkeessä) ja yhden suuttimen. Itselle auto jää kesäksi ylimääräiseksi kun otan asuntoauton käyttöön niin sen vuoksi voisin tämän myydä pois. Kulutus ollut minun ajossa 8,5-10l/100km Ainoat miinukset mitä autosta tiedän on että tuulilasi on halki,vasemman takakaaren pikku painauma sekä pikkuisia ruosteen alkuja ovien alakulmassa mitkä taitaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus tämän ikäisissä mersuissa. Ja onhan autolla toki ikää ja kilsojakin kohta se puoli miljoonaa. Auto on malliltaan 2007 mutta otettu käyttöön jo lokakuussa 2006 Auto näillä näkymin toukokuun puoleen väliin itsellä joka päiväisessä ajossa jonka jälkeen jätän sen tuonne halliin ja poistan liikennekäytöstä silloin. Auto on tänään(28.4) pesty ja vahattu niin näkee nyt selvästi nuo pikku ruosteen alut jotka meinasin ensi viikolla ottaa työn alle mikäli kerkeän. Autossa on hyvät kesärenkaat alla ja talvirenkaissa on pintaa todella paljon mutta nastat alkaa olla loppu niistä.Nyt nopeimmalle tällä hintaan.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
10.2006
Katsastettu
10.2023
Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
2987 cm³
Teho
140 kW / 188 hv
Vääntö
400 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9.8 s
Huippunopeus
205 km/h
Vetomassa jarruin
3500 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (32)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Metalliväri, Kevytmetallivanteet, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Pysäköintiavustin, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

9.4 l/100km / CO2-päästöt 249 g/km

Ilmoittajan tiedot

antti hietanen

Käyttäjänä

Elokuu 2013

Sijainti

Saarijärvi

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin