Mercedes-Benz S-sarja

S 320 CDI 7G-Tronic, 235hp, 2006

Hinta: 14 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty5.2.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2006

Mittarilukema

205 000 km

Moottoritilavuus

3.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

LNA-874

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Vähillä kilometreillä oleva ja siisti kuntoinen s-mersu kaupan. Autoa huollettu säännöllisesti ja kuitteja huolloista löytyy melko kattavasti, viime aikaisimmat huollot: -polttoaineletku ja suodatin -ilmansuodattimet -ilmastoinnin lauhdutin ja kuivain -kylmäaine -vesiletkun lähtö om642 lohkolämmitin -vedenlämmitin -sisäpistoke sarja -moottorinlämmitin johtosarja -moottoriöljy ja suodatin -vaihteistoöljy ja suodatin -ilmansuodatin ilmajousitukseen ja kompuran kuivaimen ryynit -apulaite hihna ja välirulla -pakosarja ja tiivisteet -turbon tiiviste -Tällä hetkellä syksyllä ostetut 19 tuuman nastarenkaat alla ja kesäksi löytyy 20 tuuman vertinin alumiinivanteet. -Ainut asia mikä ei toimi on kuskin penkin niskatuensäätö kun nuppi on poikki, muuten kaikki varusteet toimii niin kun kuulukin. Autossa imuovet ja harman kardon paketti, vaihdossa käy vito w639 tai w447 vaihdot tapaus kohtaisesti.


Tekniset tiedot

Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2987 cm³
Teho
173 kW / 232 hv
Vääntö
540 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
7.5 s
Huippunopeus
250 km/h
Vetomassa jarruin
2100 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Musta
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4
Istuinmateriaali
Nahka

Lisävarusteet (51)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Ohjauspyörävaihteisto, Ilmastoidut istuimet, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Lähtöavustin, Sähköiset istuimet, Ilmajousitus, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Sähköikkunat, Käsikäyttöinen katto, Automaattinen katto, Metalliväri, Kattoikkuna, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Ohjaukseen perustuvat valot, Luistonesto, ABS -jarrut, Paikallaanpitoavustin, Mäkilähtöavustin, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, TV-vastaanotin, Bluetooth, Ajotietokone, GPS navigaattori, Audioliitin, CD-soitin, Radio, DVD-soitin, Pysäköintiavustin, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

8.3 l/100km / CO2-päästöt 220 g/km

Ilmoittajan tiedot

Teemu

Käyttäjänä

Joulukuu 2014

Sijainti

Kuopio

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin