Mercedes-Benz S-sarja

S 320 CDI AMG- Edition ***Vaihto***

Hinta: 13 490 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty6.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2008

Mittarilukema

385 000 km

Moottoritilavuus

3.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

VXV-424

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Nyt autokuumeen iskiessä tämmöinen massasta erottuva ässä myyntiin/vaihtoon. Auto todella hyvässä kunnossa. Koripaneelit alumiinia, niin ruostetta ei löydy. Huoltokirja löytyy ja viime vuosina huollettu/remontoitu reilusti yli 20000e. Kuitit löytyy remonteista. Mm, moottori uusittu ja sillä nyt ajettu n,120000km, ilmaiskarit ympäriinsä, kompura, ym. Hyvillä varusteilla mm, penkeissä muistit, lämmitys, tuuletus ja todella kattavat säädöt sähköllä ja ilmalla, joku parempi hifipaketti navilla, pimeänäkö, bi xenon, vakkari tutkalla, musta täysnahkasisusta, imuovet, lasinen kattoluukku ym. Ja varmaan paljon mitä en ole vielä edes löytänyt. Ulkokuori faceliftattu amg korisarjalla, takavaloilla ja peileillä. Autossa myös arvokas ja harvinainen AMG mittaristo oikein koodattuna. Valikosta löytyy öljynlämpö, vaihdenäyttö ja erilaisia valikoita ajan mittaamiseen jos radalle menee ajelemaan. Talvirenkailla aidot amg vanteet 19 tuumaisina. Etuset melkein uudet nastat ja takana ihan ok kuntoiset. Kesäksi ats merkkiset alut hyvillä kumeilla myöskin 19 tuumaisena. Tästä pikkurahalla mukavaa kyytiä. Vaihtoja voi ehdottaa samaan hintaluokkaan tai halvempaan. Hinnasta tiputettu tinkivarat pois ja vaihdokit katsellaan tapaus kohtaisesti. Ja kai sen rahoituksen saa jostain järjestettyä mikäli tarvetta.


Tekniset tiedot

Katsastettu
05.2023
Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2987 cm³
Teho
173 kW / 232 hv
Vääntö
540 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
7.5 s
Huippunopeus
250 km/h
Vetomassa jarruin
2100 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Musta
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4
Istuinmateriaali
Nahka

Lisävarusteet (54)

Lohkolämmitin, Ilmastointi, Ohjauspyörävaihteisto, Ilmastoidut istuimet, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Sähköiset istuimet, Ilmajousitus, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Kattoikkuna, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Pysäköintikamera, Rengaspaineen seuranta, Ohjaukseen perustuvat valot, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Törmäyksenesto, Varashälytin, Mukautuva vakionopeudensäädin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, USB A-liitin, Bluetooth, Viihdenäyttö, Ajotietokone, GPS navigaattori, Ääniohjaus, Audioliitin, CD-soitin, Radio, DVD-soitin, Pysäköintiavustin, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

8.3 l/100km / CO2-päästöt 220 g/km

Ilmoittajan tiedot

Janne Mäkeläinen

Käyttäjänä

Huhtikuu 2016

Sijainti

Kuhmo

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin