Mercedes-Benz SLK 200

SLK 200 Kompressor

Hinta: 5 800 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty19.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1997

Mittarilukema

179 288 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

YII-737

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tästä myyntiin ikäisekseen hyvässä kunnossa oleva SLK 200 kompressor! Ikää autolta löytyy, mutta kilometrejä maltillisesti. Autosta on aina pidetty hyvää huolta, ja talvet pidetty säilössä lämpimässä tallissa. Maalipinta on vähän kulunut oikeasta etunurkasta, muuten maalipinnassa on pieniä käytönjälkiä mitä on vuosien varrella tullut. Ruostetta autossa ei ole, sillä autoa on pidetty ajossa vain kesäisin. Vanteet on hyvässä kunnossa, samoin renkaat. Talvirenkaita ei ole. SIsälle on vaihdettu bluetooth mankka. Kattomekanismi toimii moitteettomasti, eli autoon saa kunnon katon päälle. Pari vuotta sitten on vaihdettu alatukivarret merkkiliikkeessä. Auto on aikaisemmin mennyt katsastuksista hyvin läpi, mutta nyt pitäisi vaihtaa jarruletkut jotta saadaan katsastuksesta läpi. Kyseiset osat voidaan vaihtaa ennen myyntiä, jos ostaja niin haluaa. Näiden korjattua tästä siis saa esimerkiksi täydellisen kesäauton, taikka käyttöauton! Vaihdossa voi ehdottaa 350-450 KTM pyöriä!


Tekniset tiedot

Korimalli
Avoauto
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
1998 cm³
Teho
141 kW / 189 hv
Vääntö
270 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
7.7 s
Huippunopeus
231 km/h
Väri
Sininen
Henkilömäärä
2
Ovien lukumäärä
2
Istuinmateriaali
Nahka

Lisävarusteet (12)

Ilmastointi, Lämmitetty takalasi, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite


Kulutus ja päästöt

9.2 l/100km

Ilmoittajan tiedot

Kalle-iivari

Käyttäjänä

Maaliskuu 2019

Sijainti

Lahti

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin