Mercedes-Benz Sprinter

316 BlueTEC Panel Van 7G-Tronic, 163hp, 2015

Hinta: 15 700 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty8.11.2023

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2015

Mittarilukema

871 735 km

Moottoritilavuus

2.1 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

MMC-863

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Euro 6 päästöluokka niin voi ajaa uuden vaatimuksen mukaisia paari ym. kyytejä. Euro 5 luokalla hinta 12800,- 9.4.2018 Kunnostettu vaihtomoottori vaihdettu kilomerien mittarissa ollessa 445 000 km. Vaihtomoottorilla nyt ajettu noin 427 00 km. Takana perhoshissi ja Koululaispaikat 13 hlö. Alakerran laakerit menneet edellisestä moottorista kun noudatettu 40 tkm öljynvahtoväliä. Tuplasti enemmän ajaisi kun aloittaa uutena 20 tkm välein öljynvaihdon :) Tullut minulle Helmikuussa 2020 jonka jälkeen öljyt vaihdettu 20 tkm välein ja kaikki kuluva vaihdettu sen myötä joka näkyy muistiinpanoissa. Ajolleen hyvä eikä häpeä vähemmän ajettuja sen suhteen kun paljon vaihdettu kulutusosaa. Kaikki kuvat eivät mahtuneet huoltovihkosta jonne merkitty huollot siitä lähtien kun auto minulle tuli. Minua ennen auto palvellut uudesta lähtien Mankkaan Taksissa jossa tehty omat huollot. Itsellä oli tarkoitus ajaa Miljoona rikki heittämällä kunnes vahingossa ostin toisen Auton, jonka jälkeen jäänyt varautoksi viime katsastuksen jälkeen. Ei ole pakollista myyntiä ja palvelee edelleen varaautona jos ei kaupaksi mene.Voit ostaa myös varaautoksi :) Kesärenkaat aluvanteilla ja nastarenkaat alla peltivanteilla. Takatilan Eberin ilmalämmitin ja nestekiertoin lämmitin takana myös. Moottorille oma Eber lämmitin. Hinta sisältää alvin. Myydään katsastettuna.


Tekniset tiedot

Korimalli
Tila-auto
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2143 cm³
Teho
120 kW / 161 hv
Vääntö
400 Nm
Väri
Musta
Henkilömäärä
8
Ovien lukumäärä
4
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (30)

Lohkolämmitin, Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Start/stop -moottori, Apuvälineet liikuntarajoitteisille, Avaimeton käynnistys, Sähköikkunat, Polttoaineenlämmitin, Metalliväri, Kevytmetallivanteet, Xenon-ajovalot, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Pysäköintikamera, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, USB A-liitin, Bluetooth, Audioliitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Jussi Leinonen

Käyttäjänä

Huhtikuu 2018

Sijainti

Jyväskylä

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin